Annonce
Bjerringbro Avis

Borgerne rydder op i byen

I april måned stod Annette Larsen bag den første organiserede affaldsindsamling i Bjerringbro i mange år. Arkivfoto: Johan Gadegaard
Annonce

Bjerringbro: Borgergruppen under byforum i Bjerringbro inviterer igen til fælles oprydning i Bjerringbro og omegn. Denne gang sker det søndag 29. september klokken 10-13 med start fra byens Stationshus ved banen, hvor der uddeles affaldsposer, og der koordineres ruter.

- Alle kan deltage, både store og små, og man behøver ikke at være med i alle tre timer. Man kan komme og gå, som det passer ind i dagens program. Der vil kunne købes kaffe/the og kage på startstedet.

Det er igen Annette Sloth Larsen, der står bag initiativet, som hun havde stor succes med i april måned.

Dengang var affaldsindsamlingen koblet på den landsdækkende indsamling som Danmarks Naturfredningsforening står bag, og Annette Sloth Larsen var usikker på, hvor mange der ville deltage, men blev positiv overrasket.

Flere end 50 menneske mødte op, og der blev i alt, i Bjerringbro og omegn, indsamlet 7522 cigaretskodder, 126 dåser med pant, 436 dåser uden pant samt 419,5 kilo affald.

- Hvor man samler ind byen er fuldstændig op til én selv – det er jo deltagernes egen by – men lad os da hjælpe hinanden med at holde den ren og indbydende, siger Annette Larsen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Bjerringbro Avis

En aften om P.E. Eriksen

Bjerringbro Avis

Træfolket indviede lokaler

Bjerringbro Avis

Udstilling på Ulstrup Slot

Annonce