Annonce
Bjerringbro Avis

Brodeributik slår dørene op i Rødkærsbro

Når Ea Julin har fri fra jobbet som social- og sundhedshjælper, så arbejder hun med broderier. Foto: Christine Krüger Hansen
Ea Julin har åbnet butik i gammelt trykkeri.
Annonce

Rødkærsbro: Det er ikke hver dag, at der åbner en ny butik i Rødkærsbro, men det er netop sket, idet Ea Julin i en kælder i det tidligere trykkeri på Jernbanegade for få dage siden har åbnet en brodeributik.

På en specialsymaskine broderer Ea Julin navne, monogrammer og anden pynt på blandt andet dåbskjoler og håndklæder og sælger det i kælderbutikken, som hedder Julin Design.

For flere år siden blev Tøjbjørnen drevet fra lokalerne.

En håndklæde kan pyntes med en broderet løve.
Annonce

Dåbskjoler

I mere end 20 år har Ea Julin broderet navne på dåbskjoler, og hun har i flere år haft lyst til at udvide med andre broderier og ville gerne åbne en butik ved hjemmet i Sdr. Rind. Det blev dog ikke til noget, men da der blev et lokale ledigt i Rødkærsbro, hvor hendes datter bor, slog hun til.

Der er dog kun åbent i weekender, for i hverdagene arbejder Ea Julin som sosu-hjælper. Oprindeligt arbejdede hun ved forsvaret på Sjælland, og det var en venindes interesse for blandt andet at sy, som fik Ea Julin igang med at brodere på maskine.

- I første omgang var det mindre broderier, og siden udvidede jeg med en større symaskine, som har hele seks nåle og derfor kan udfylde en flade med de farver, som kunden ønsker og dermed for eksempel får et meget personligt håndklæde, fortæller Ea Julin.

Annonce

Mønstre fra USA

- Det er spændende at arbejde med de forskellige mønstre og få sat det op i de ønskede farver, siger hun, som køber mange af mønstrene hjem fra USA.

Hvis en kunde kommer med et monogram, kan hun også lave det som broderi, og maskinen kan brodere på de fleste materialer. Indtil videre har hun symaskinen hjemme i Sdr. Ring, men på sigt er det planen, at den skal stå i butikken, og dermed vil hun også tilbringe flere timer der.

I butikken har Ea Julin også potteplanter, blomsterdekorationer og håndlavede kort, alt sammen noget som en bekendt i Thorning laver. Med andre ord er det en alsidig butik, som Ea Julin har åbent.

Julin Design sælger også blomster.
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Bjerringbro Avis

Slut med fredsvalg

Bjerringbro Avis

Isfuglen lukker midlertidigt

Bjerringbro Avis

Ny medarbejder i Jyske Bank

Annonce