Annonce
Bjerringbro Avis

Brug dit digitale bibliotek

Favrskov Bibliotekerne har skruet op tilgængeligheden på de digitale tilbud. Foto: Joan Karlsen
Nu er der dobbelt så mange e-bøger, lydbøger og film til lånerne på de lokale biblioteker
Annonce

Favrskov: Brug dit digitale bibliotek. Sådan lyder opfordringen fra Favrskov Bibliotekerne, hvor man har skruet op for tilgængeligheden, så der er dobbelt så mange e-bøger, lydbøger og film til lånerne.

Selvom de fysiske biblioteker i Favrskov må holde lukket endnu en gang, er der stadig adgang til et væld af e-bøger, lydbøger og film for hele familien på bibliotekernes digitale tjenester, eReolen og Filmstriben.

- Vi har ekstraordinært skruet op for tilgængeligheden, så hver borger lige nu kan låne 10 e-bøger, 10 lydbøger og 10 film hver måned, indtil bibliotekerne åbner igen. Dermed er der dobbelt så mange titler at glæde sig over i denne tid, lyder det i en pressemeddelelse fra  Favrskov Bibliotekerne.

De seneste restriktioner betyder, at bibliotekerne fortsat ikke kan tilbyde fysiske udlån i nogen form på grund af faren for smittespredning, derfor lægges der ekstra kræfter i det digitale bibliotek.

Er man storforbruger af bøger, er der altid adgang til de blå titler på eReolen, de kan frit lånes og tæller ikke med i den månedlige kvote. Når man låner digitalt, afleverer titlerne sig selv, og der er ingen afleveringsfrister at holde styr på.

Det digitale bibliotek er med andre ord lige ved hånden, og der er skønlitteratur, fagbøger og film for alle aldre. For at få adgang skal man være oprettet som låner og bruge sit login. Hvis man bor i Favrskov Kommune og endnu ikke er låner hos Favrskov Bibliotekerne, er det let at registrere sig med NemId via favrskovbib.dk.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Bjerringbro Avis

Orgelkoncert i Bjerringbro Kirke

Bjerringbro Avis

Grønne sunde spirer er sagen

Bjerringbro Avis

25 år på Grundfos

Bjerringbro Avis

25 år på Grundfos

Annonce