Annonce
Bjerringbro Avis

Busbjerg: Indsamlede penge til nyt musikhus på 'Bjerget'.

De indsamlede penge skal bruges til et nyt hus for Busbjerg-musikerne, idet det gamle er både rustent og for småt. Arkivfoto: Morten Pedersen
Indsamlede penge til nyt musikhus på 'Bjerget'.
Annonce

Busbjerg: Selv om årets forestilling på Busbjergs "Annie" forlængst er blevet aflyst på grund af corona-krisen, så er der alligevel mange, som har Busbjerg Spillene i tankerne og gerne vil give et bidrag, så aktiviteterne på "Bjerget" kan fortsætte næste år.

- I forbindelse med aflysningen var der flere, som efterlyste mulighed for at støtte os på anden vis, hvilket vi er enormt glade for og rørte over. Problemet for Busbjerg Spillene er jo, at vi slet ingen indtjening har i år - kun udgifter, idet vores instruktør, koreograf og kapelmester allerede havde ydet et godt stykke arbejde før aflysningen. Og dette arbejde skal jo honoreres, siger pr-ansvarlig Lisbeth Gaba.

- Vi har fået cirka 13.000 kroner i donationer. Dertil kommer 2500 kroner som indbetaling fra nye medlemmer, der har meldt sig ind i foreningen. Vi er utroligt glade for vores nye medlemmer - det er en god måde at få kontakt ud til vores publikum, siger hun.

Et medlemsskab af Busbjerg, Gudenådalens Hjemstavnsforening er et husstandsmedlemskab, og det koster 100 kroner om året. Som medlem er man med til at støtte foreningens arbejde, og man modtager med jævne mellemrum nyhedsbreve om stort og småt, der sker på Busbjerg.

- Tidligere udgav vi Busbjerg Bladet, men det kostede efterhånden så meget at få trykt. Desuden var der ikke tilstrækkeligt med frivillige til at få skrevet artiklerne, så det stoppede vi med for nogle år siden. Det var rigtigt ærgerligt, da vi også fik nogle rigtig fine artikler fra Egnsarkivet i Hvorslev om gamle dage med i bladet, siger hun.

Foruden honorarer skal de indsamlede penge bruges til et nyt musikhus, idet det gamle er både rustent og for småt.

- Vi havde jo planer om at bygge et længe tiltrængt musikhus til vores musikere, og pengene skulle tages ud af dette års indtægt. Nu ser det ud til ,at det nok skal lykkes alligevel, og vi håber på, at der også kommer støtte fra staten i forbindelse med deres hjælpepakker til kulturen, så vi kan komme helskindet igennem dette år, tilføjer hun.

Forestillingen i år ville have været nummer 75 i rækken, men corona eller ej, så var der ikke planer om at fejre det, idet de mange frivillige på, og bag, scenen har nok at gøre med at gennemføre forestillingerne.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Bjerringbro Avis

Dueholm: Hvor er forældrene

Bjerringbro Avis

Slut med fredsvalg

Bjerringbro Avis

Isfuglen lukker midlertidigt

Annonce