Annonce
Bjerringbro Avis

ByFrausing sælger nu sko der matcher kjolerne

Jytte Frausing med et par af de lækre sko fra Art Compagny, som hun nu forhandler. Foto: Christine Krüger Hansen
Jytte Frausing er kendt for sine farverige kjoler, som hun syr og sælger på bestilling. Nu kan man snuppe et par passende sko med også.
Annonce

Højbjerg: De mange farvestrålende kjoler hos Jytte Frausing, der driver Byfrausing, en systue, hvor der designes og syes tøj - dog primært kjoler - har fået følgeskab af en række flotte sko fra ART Compagny.

- Jeg fik en opringning fra det danske agentur, der står for salget af Art Compagnys sko i Danmark. De spurgte, om jeg var interesseret i at være forhandler af skoene, da firmaet stod og manglede forhandlere i vores område, fortæller Jytte Frausing der ud over sit bogholderfirma i efterhånden mange år har syet kjoler og andet på bestilling.

I nogle år havde hun butik på Pilevej, men nu om dage er systuen og butikken indrettet i hendes eget hjem i Højbjerg.

- Åbenbart har skofirmaet fulgt mig på min Instagram profil i nogle år, og de synes deres skosortiment passer rigtig godt til de kjoler, jeg syer, fortæller Jytte Frausing, der da heller ikke skulle tænke længe over tilbuddet, før hun sagde ja tak.

Lige nu har har hun således seks forskellige modeller stående i størrelserne 37 til 41.

- Skoene fra Art Compagny er håndlavede lædersko fra Spanien. De har et lidt sjovt og spændende design - samt skønne farver - og de passer rigtig godt til den type kjoler jeg laver, fortæller Jytte Frausing.

Hun håber, at der sammen med skoene også dukker endnu flere kunder op på adressen.

- Jeg har travlt i forvejen, men jeg overvejer at indføre en fast åbningsdag, så man ikke mere behøver at ringe og få en tid, inden man kigger forbi. Det kan jo virke hæmmende på nogle kunder, at de skal booke en aftale, fordi de så føler sig forpligtet til at købe, siger Jytte Frausing.

Skoene, som hun nu er blevet forhandler af, har hun også selv valgt at gå i.

- De er mega behagelige at have på. Fordi sålen er af gummi, er der en rigtig god affjedring i dem. Det gør dem langt mere bløde end så mange andre sko med hæl, forklarer hun, der satser på, at hun fra foråret vil have endnu flere modeller på hylderne.

Skoene fra Art Compagny er ofte farverige, og så har de sål og hæl lavet af gummi.
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Bjerringbro Avis

RenStil i Langå

Annonce
Forsiden netop nu
Bjerringbro Avis

Indvielse: "Broen er en gave"

Bjerringbro Avis

Betina og de røde modeletter

Bjerringbro Avis

Stadig plads på tennisbanen

Bjerringbro Avis

Minister besøger Tange Sø

Bjerringbro Avis

Jubilarer på Grundfos

Annonce