Annonce
Bjerringbro Avis

Café Frirummet er igen åben for gæster

Frank Brejndahl Poulsen glæder sig til igen at lave mad til gæsterne i Cafe Frirummet. Tirsdag var der tarteletter på menuen. Foto: Morten Pedersen
Frank Brejndahl Poulsen tager igen imod gæster i Cafe Frirummet
Annonce

Bjerringbro: Cafe Frirummet er kendt som mødestedet for især mange ældre, men de har ikke haft noget sted at mødes i de godt to måneder caféen har været corona-lukket. Derfor var der både gensynsglæde og gode grin, da Frank Brejndahl Poulsen mandag 18. maj genåbnede Café Frirummet efter godt to måneders lukning.

- Det er rigtig dejligt at se folk igen, men det største var, da Heidi Juul Cramer fra Blomster hos Vestergaard dukkede op med en stor kurv med ti buketter til bordene. Ifølge kortet er blomsterne fra en stamkunde, som savner både boller, lagkage og ikke mindst et godt grin. Jo det var ved at tage pusten fra mig, fortæller Frank Brejndahl Poulsen tydelig rørt over gaven.

En anonym stamgæst sendte en kurv med blomsterbuketter til alle bordene. Foto: Morten Pedersen
Annonce

Bordbestilling

Som andre spisesteder har Cafe Frirummet på grund af reglerne om afstand også indskrænket antallet af siddepladser. De 50-55 pladser er reduceret til 30, og gæsterne opfordres til at reservere bord.

15. marts kunne Frank Brejndahl Poulsen fejre et års jubilæum med Cafe Frirummet, men som meget andet blev også det aflyst på grund af corona-krisen. Siden har han kun lavet mad til takeaway, og de mange ældre, som ofte kommer og hygger sig caféen, har måttet blive hjemme.

Iklædt sine røde seler og det store brune læder-forklæde tager han imod med et smil, og Cafe Frirummet på Torvegade ligner sig selv.

- Jeg kan mærke, at mange stadig er bange for at gå ud. De kan få leveret maden ved døren, og jeg håber, at de kommer i caféen, når vejret bliver bedre, siger han.

Annonce

Tarteletter

Han er dog ikke bange for at indrømme, at det har været en svær tid.

- Jo jeg har været ved at give op, for nogle dage har jeg kun fået 500 kroner i kassen. Men gode venner, som hjælper med at køre mad ud, har bakket mig op, og det samme gør "tøserne" - mine døtre på 24 og 25 år - som også hjælper til. Og ja så bliver det godt igen, siger han på åbningsdag nummer to efter corona-lukningen, hvor menuen er tarteletter med høns i asparges.

Før corona-krisen havde Frank Brejndahl Poulsen flere planer for Cafe Frirummet, en af dem var udeservering. Den plan rumsterer stadig i hans hoved, men lige nu glæder han sig til at få gang i den nyindkøbte slushice -maskine.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Bjerringbro Avis

Dueholm: Hvor er forældrene

Bjerringbro Avis

Slut med fredsvalg

Bjerringbro Avis

Isfuglen lukker midlertidigt

Annonce