Annonce
Bjerringbro Avis

Cykelløb: Forårsdagen bliver til en sommerdag

Vejene i den smukke og kuperede natur ved Ulstrup har også haft besøg af cykelryttere fra Post Nord Danmark Rundt som her ved Torup i august 2019. Arkivfoto: Annelene Petersen
Lions Club Hvorslev holder 20. juni cykelløb med start fra Ulstrup

Ulstrup:  Siden 2009 har Lions Club Hvorslev den sidste søndag i april arrangeret motionscykelløbet 'En forårsdag i Gudenådalen'. I 2020 blev cykelløbet aflyst på grund af corona-restriktionerne.

I 2021 har Lions-folkene set tiden lidt an på grund af corona-restriktionerne, men da der nu er ændret på det udendørs forsamlingsforbud, har klubbens cykeludvalg besluttet, at løbet i år afvikles som 'En sommerdag i Gudenådalen' søndag 20. juni.

- Vi kan naturligvis ikke med sikkerhed vide, om det bliver muligt, men vi tror og håber, at vi kan afvikle løbet fuldt forsvarligt. I praksis vil vi til punkt og prikke følge de anbefalinger, som Danmarks Cykle Union hele tiden opdaterer for afvikling af cykelløb, siger cykeludvalgets formand Per Tetsche.

Annonce


Vi kan naturligvis ikke med sikkerhed vide, om det bliver muligt, men vi tror og håber, at vi kan afvikle løbet fuldt forsvarligt.

Per Tetsche, fmd. cykeludvalget


Klubben håber, at corona-restriktionerne lempes endnu mere inden 20. juni, så den sociale del af arrangementet - før og efter cykelturen - traditionen tro kan holdes i skolegården ved Ulstrup Skole.

- Det primære er dog, at de mange cykelmotionister kan komme ud i den smukke kuperede natur og fornemme sommervinden forfra, fra siden og bagfra på rundturen, tilføjer Per Tetsche.

Der cykles den sædvanlige rundtur på godt 22 km med 188 højdemeter. Rundturen kan gennemføres én til fire gange, så der er et tilbud til både en familieudflugt og til supermotionister.

I samarbejde med Ulstrup IFs MTB-afdeling er der desuden tilrettelagt en udfordrende kuperet rute for mountainbikere i skovene lige syd for Ulstrup.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Bjerringbro Avis

LOF-afdelinger fusionerer

Annonce
Forsiden netop nu
Bjerringbro Avis

Vellykket veterantræf i Ans

Bjerringbro Avis

Sankthans med coronapas

Bjerringbro Avis

Danmarks første havvindmølle fylder 30 år: Håb om at havvindmølle kan blive til kunstværk på Energimuseet i Tange

Bjerringbro Avis

Guitarkoncert i kirken

Annonce