Annonce
Bjerringbro Avis

- Det er svært at sove om natten

Bettina Agervig må i øjeblikket kigge langt efter kunderne. Foto: Hanne Bliksted
Med automatiske døre og godt med håndsprit holder Eliza/Bo-gi åbent som normalt.
Annonce

Bjerringbro: Selv om solen skinner, og foråret er på vej, så er der ikke meget liv på Storegade i Bjerringbro torsdag formiddag. Corona-kaos'et sætter også sit præg på Bjerringbro. Frisørsalonerne lukkede efter et direktiv fra regeringen onsdag klokken 10, og flere af butikkerne er også lukket. Men børne- og dametøjsbutikken Eliza/Bo-gi er åben.

På to en halv time torsdag formiddag har hun ekspederet fem kunder, og det er noget mindre end på en normal torsdag.

- Jeg har da overvejet situationen, men jeg er jo selvstændig. Det er noget underlig noget, for det er jo forskelligt, hvem der har åbent, men kædebutikkerne fortsætter. Det bedste var, at alle butikker blev pålagt at lukke i to uger, det kunne de fleste klare. Det er svært at sove om natten, det hele kører på højtryk, siger Bettina Agervig, som har arbejdet i butikken i 25 år og selv drevet den de seneste 11 år.

- Det er en meget svær situation for alle. Men vi er nødt til at gøre noget, så vi ikke ender i samme meget alvorlige situation som for eksempel Italien. Det er heldigt, at mit butikslokale er så stort, så kunderne ikke behøver at stå tæt. Jeg har ikke dørhåndtag på døren, som automatisk åbner og lukker, og så har jeg stillet håndsprit tre steder, fortæller hun, mens en enkelt kunde kommer ind og kigger lidt på dametøj.

Ville en webshop være en løsning lige nu?

- Det tror jeg ikke, for det virker ikke som om, folk er så købelystne i øjeblikket. Jeg tror, at kunderne passer på deres penge, fordi de ikke ved, hvad der sker. Lige nu er det hele lidt uvirkeligt, og det er spædende at se, om jeg kan fejre mit 25 års jubilæum til sommer, siger Bettina Agervig.

Annonce
Annonce
Bjerringbro Avis

Frirumsdebat i Gudenåhuset

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Bjerringbro Avis

Foredrag i Thorsø

Bjerringbro Avis

25 år på Grundfos

Billund Ugeavis

Familiekoncert i Gudenåhuset

Billund Ugeavis

bjBarokmusik i kirken

Annonce