Annonce
Bjerringbro Avis

Donation til Bjerringbro BMX Klub

Formanden for Bjerringbro BMX Klub Søren Skamris (tv) og næstformand Morten Christensen modtog en check på 10.000 kroner fra bankrådsmedlem i Spar Nord Inge Møller. Privatfoto
Annonce

Bjerringbro: Bjerringbro BMX Klub har modtaget en donation på 10.000 kroner fra Spar Nord Fonden. Midlerne fra donationen skal bruges til indkøb af nye klubcykler, så nye medlemmer har nogle gode cykler, der gratis kan lånes de første gange, inden der investeres i egen cykel.

Donationen blev overrakt af bankrådsmedlem i Spar Nord Viborg Inge Møller. Ved overrækkelsen deltog Bjerringbro BMX Klubs næstformand Morten Christensen og formand Søren Skamris.

- Beløbet har vakt stor glade i Bjerringbro BMX Klub, hvor vi samtidig med muligheden for at købe cykler i løbet af vinteren har fået bygget banen o,m så vi nu står endnu stærkere i forhold til at invitere nye medlemmer velkommen, siger formanden Søren Skamris.

- Via donationen fra Spar Nord Fonden kan vi få opfyldt et ønske som vi har haft i gennem længere tid, nemlig at kunne tilbyde nye medlemmer en god opstart med høj kvalitet, så man som nyt medlem får den bedst mulige start i sporten, tilføjer formanden.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Bjerringbro Avis

Indvielse: "Broen er en gave"

Annonce
Forsiden netop nu
Bjerringbro Avis

RenStil i Langå

Bjerringbro Avis

Betina og de røde modeletter

Bjerringbro Avis

Stadig plads på tennisbanen

Bjerringbro Avis

Minister besøger Tange Sø

Bjerringbro Avis

Jubilarer på Grundfos

Annonce