Annonce
Bjerringbro Avis

Efter sprængt toilet: Ulstrup-folk sætter dusør på pause

Toiletbygningen ved Dannebrogspladsen i Ulstrup blev fredag ødelagt af hærværk. Lokalrådet i Ulstrup afventer lige nu, om der skal udloves en dusør. Privatfoto
Mange ærgrer sig over sprængt toilet på Dannebrogspladsen
Annonce

Ulstrup: Åh, hvor er det ærgerligt. Vi vi må have fat i dem, som har gjort det.

Sådan lyder det igen og igen på det opslag, som facebookgruppen Ulstrup ved Gudenåen søndag slog op om det smadrede toilet ved Dannebrogspladsen i Ulstrup.

Toilettet blev formentlig smadret fredag aften eller nat, og rigtig mange mennesker i byen ærgrer sig over hærværket på toilettet, som åbnede tidligere i år.

Ikke kun er toilettet smadret, vandet fossede også ud i bygningen. Søndag foreslog flere at udlove en dusør til den eller dem, som kan give oplysninger om, hvem der står bag hærværket. Og rigtig mange vil bidrage til dusøren. Men Ulstrup Lokalråd afventer at give grønt lys til en indsamling.

- Vi vil gerne undgå en heksejagt, og lige nu taler vi med politiet, om vi skal udlove en dusør. Vi tror på samarbejdet, og derfor afventer vi lige, hvad vi skal gøre. Vi håber, at tiden vil arbejde for os, siger formanden for Ulstrup Lokalråd Thomas Hedegaard Søby.

Mandag formiddag  var opslaget blevet delt 3200 gange. Foruden de mange kommentarer på facebook er der også nogle, som har kontaktet ham direkte med oplysninger, som kan lede til hærværksmændene.

- Vi er rigtig kede af, at toilettet er ødelagt. Der er jo lagt meget frivilligt arbejde i at få både shelteren og toilettet etableret, og så er det ærgerligt, at nogen ødelægger det, siger Thomas Hedegaard Søby.

I følge Lars Storgaard, som selv bor i Ulstrup, er der i øjeblikket en del uro i byen, blandt andet har mange affyret fyrværkeri. Fredag aften opdagede han også en brand i en knallert.

- Kort før midnat gik jeg en tur med min hund, og da jeg kunne høre larm ved stationen, gik jeg derned. Da jeg var cirka 100 meter derfra, hørte jeg nogen råbe "Der kommer nogen", og en bil kørte i høj fart mod Bjerringbro, fortæller han.

- Da jeg kom derhen var der ild i en knallert, som stod ved cykel- og knallertparkeringen, og det var tydeligt, at ilden var påsat, idet der var ild i bagsædet. Ilden var så kraftig, at jeg ikke selv kunne slukke den, så jeg tilkaldte brandvæsenet fra Langå, fortæller Lars Storgaard, som arbejder ved Østjyllands Politis vagtcentral i Aarhus.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Bjerringbro Avis

Spritbilist røg i autoværnet

Annonce
Forsiden netop nu
Bjerringbro Avis

Ung mand fik bil konfiskeret

Bjerringbro Avis

Farvel til afdelingsdirektør

Bjerringbro Avis

Pølsevognen fylder 100 år

Annonce