Annonce
Bjerringbro Avis

Ejer sælger del af Meny-butik til Aldi: Kører selv videre med vinkoncept

Med adressen på Storegade ligger Aldi lidt gemt af vejen. Foto: Hanne Bliksted
Den tyske discountkæde overtager en del af Meny-butikken.
Annonce

Bjerringbro: Konkurrencen på dagligvaremarkedet i Bjerringbro har været hård de seneste år. Nu ser det ud til, at konkurrencen bliver endnu skarpere, idet lavpriskæden Aldi flytter sin butik fra Storegade til Niels Due Jensens Plads nærmere bestemt til de lokaler, som Meny efterlader, når købmand Steffen Drejer lukker sin Meny-butik 1. februar.

Siden han i torsdags meldte ud, at han lukker Meny men åbner en mindre butik med blandt andet vin, så har rygterne svirret om hvem, der mon flytter ind i det store lokale med front ud på Niels Due Jensens Plads.

I følge avisens kilder er det Aldi, som flytter ind, og de skal bruge 80 procent af lokalet. Med sin placering på Vestergade er den tyskejede lavpriskæde lidt anonym i bybilledet, men med en flytning til byens centrum får den Fakta som nærmeste nabo, og få minutters gang derfra er både Netto, Rema 1000 og SuperBrugsen. Med andre ord bliver det meste af byens dagligvarehandel samlet inden for få hundrede meter, dog undtaget Spar, som fortsat er på Sønderbro.

Annonce

Kunne ikke sælge Meny

Selv om Meny lukker, så stopper Steffen Drejer ikke som forretningsdrivende. Han har de seneste par år uden held forsøgt at sælge Meny-butikken. Han overtog butikken efter sin far for godt 30 år siden.

- Der kommer to butikskoncepter, hvor jeg selv skal være en aktiv del af et af koncepterne. Her skal jeg sælge vin, og der vil forsat være salg af bagerbrød i butikken, fortalte Steffen Drejer til avisen i torsdags uden at ville fortælle mere.

Han har opsagt alle butikkens 45 medarbejdere. I følge avisens oplysninger skal to medarbejdere fra den nuværende Meny drive en delikatesseafdeling i en del af bygningen.

Som andre dagligvarebutikker har Aldi også været trængt, og i 2017 lukkede Aldi flere butikker i landet efter stort underskud, men butikkerne i Bjerringbro og Viborg gik fri.

Trods gentagne opringninger til Aldis presseafdeling er det ikke lykkes at komme i kontakt med ledende medarbejdere, der kan bekræfte rygterne.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Bjerringbro Avis

Betina og de røde modeletter

Bjerringbro Avis

Stadig plads på tennisbanen

Bjerringbro Avis

Minister besøger Tange Sø

Bjerringbro Avis

Jubilarer på Grundfos

Bjerringbro Avis

Bedsteræs med børnebørnene

Annonce