Annonce
Bjerringbro Avis

Ekstra generalforsamling: Kunstforenings bestyrelse fuldtallig

Charlotte Hedegaard Søby er ny formand for Hvorslev Kunstforening. Privatfoto
Annonce

Hvorslev: Hvorslev Kunstforenings bestyrelse er nu fuldtallig, og foreningen har fået ny formand. Det er Charlotte Hedegaard Søby, som sammen med Helene Sørensen blev valgt ved en ekstraordinær generalforsamling på Ulstrup Skole.

Det betyder, at Hvorslev Kunstforening består og kan fortsætte sit arbejde med at fremme interessen for kunst i lokalsamfundet i Ulstrup, Thorsø og omegn. Margrethe Westh er næstformand, Helle Riisager kasserer, Liga Jensen er sekretær, og bestyrelsen består også af Mogens Lykkegaard og Helene Sørensen.

Charlotte Hedegaard Søby er 43 år og selvstændig grafisk designer. Hun blev uddannet  reklametegner i 1999 og har siden arbejdet i den grafiske branche. I dag arbejder hun freelance både hos sine kunder og fra sit eget kreative lokale i Ulstrup, som hun kalder Flottenheim. Her vil Hvorslev Kunstforening holde til fremover.

Hvorslev Kunstforening har eksisteret siden 1991 og afholder hvert år to udstillinger på Ulstrup Slot samt en kunstudflugt. Næste år fejrer kunstforeningen 30 års jubilæum.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Bjerringbro Avis

25 års jubilæum

Bjerringbro Avis

25 års jubilæum på Grundfos

Bjerringbro Avis

Nyt tag på Gerning Kirke

Bjerringbro Avis

Kuber pakkes ind som gaver

Bjerringbro Avis

Julehjælp til trængte familier

Bjerringbro Avis

Hvem må være her?

Annonce