Annonce
Bjerringbro Avis

Ekstra mandskab tilkaldt på grund af trykflasker i brændende hal

Onsdag morgen rykkede brandfolk ud til en brand på en gård ved Vellev, hvor der var ild i taget på en maskinhal. Foto: Annelene Petersen

Ulstrup: En voldsom brand i en maskinhal med værksted på Koudalvej i Vellev sydøst for Ulstrup krævede onsdag morgen mandskab fra flere brandstationer.

- Da der både var ret kraftig brand på stedet, og meldingen var, at der stod flere trykflasker med ilt og gas til skærebrænding, rekvirerede jeg to tankvogne fra Randers, en sprøjte fra Langå og assistance fra Bjerringbro. Så kunne første hold koncentrere sig om branden og andet hold om at få flaskerne ud, så de ikke eksploderede, siger beredskabsinspektør Niels Henrik Nielsen, Beredskab og Sikkerhed Randers.

Han oplyser, at der i enden af maskinhallen var et fyrrum med en silo med træpilleri. Og at det er her branden formentlig er opstået.

- Vi kan ikke rigtig se, hvad og hvordan, for det er ret ødelagt. Men i hvert fald er der                 kommet ild, og det blev desværre ikke opdaget, før flammerne stod op af taget, siger Niels Henrik Nielsen.

Hverken dyr eller personer er kommet noget til. Værre gik det dog ud over indholdet i maskinhallen:

- I hallen stod der en del traktorer og landbrugsredskaber, og vi fik et par af traktorerne ud, men om de bliver til køretøjer igen, det ved jeg ikke. Det er ikke til at vurdere, fordi de er meget røg- og sodskadede, siger Niels Henrik Nielsen.

Branden blev anmeldt klokken 5.47, og efterslukningen er stadig i gang.

- Det kommer i hvert fald til at tage et par timer mere, lød det kort før klokken 11, fra beredskabsinspektøren.

Køretøjer fra flere stationer rykkede ud til branden. Foto: Annelene Petersen
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Bjerringbro Avis

Orgelkoncert i Bjerringbro Kirke

Bjerringbro Avis

Grønne sunde spirer er sagen

Bjerringbro Avis

25 år på Grundfos

Bjerringbro Avis

25 år på Grundfos

Annonce