Annonce
Bjerringbro Avis

Ekstra penge til indskolingen

Læserbrev: Der er 10 millioner kroner på vej ud til vores skoler til styrkelse af indskolingen. Det supplerer de 2,7 millioner kroner, som vi tidligere har bevilget til en række skolebaserede udviklingsprojekter inden for tre temaområder, den gode skolestart, skolen for alle/sunde fællesskaber (inkluderende praksis) og fagligt løft (undervisningsdifferentiering).

Det sker i forbindelse med arbejdet omkring ’Fremtidens skole’ i Viborg Kommune. I den forbindelse har vi i udvalget tidligere besluttet, at vi vil styrke indskolingen som et særligt indsatsområde også økonomisk.

Det drejer sig som sagt om et beløb til indskolingsområdet på 10 millioner kroner, som skal anvendes til ekstra personale på området. Beløbene til skolerne bliver i nærmeste fremtid udmeldt til de enkelte skoler, så de ekstra penge kan indgå i planlægningen af det kommende skoleår.

Udlodningen sker efter en fordelingsnøgle, hvor den enkelt skole i forhold til sit samlede elevtal i 0.-2. klasse får sin andel af pengene til lokal udmøntning.

En god skolestart er værdifuld for alle elever og lidt ekstra hænder, hvor det især-  efter lokal vurdering er påkrævet, vil bidrage til et godt fodfæste for de yngste elever.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce