Annonce
Bjerringbro Avis

En bliver til tre hos hudplejeklinik

Jeannie Messell - her flankeret af sine to nye lejere - Jessie Stomly og Lars Pedersen. Foto: Christine Kruger Hansen
Jeannie Messell har fået to lejere i sin hudplejeklinik på Storegade.
Annonce

Bjerringbro: Én er blevet til tre hos Jeannie Messells hudplejeklinik, der ligger i Bjerringbros gågade. Her har klinikken ligget i to år, og allerede da Jeannie Messell flyttede sin klinik fra Ulstrup til Bjerringbro, bebudede hun, at hun på et tidspunkt skulle have et par ekstra lejere ind i forretningen, der engang husede Skjold Burne.

- Det giver en god synergieffekt samt mere liv i huset, uden at det bliver til en banegård, siger Jeannie Messell, der i sin del af klinikken først og fremmest tilbyder ansigtsbehandlinger og hårfjerning.

Men nu kan kunder, der enten klikker sig ind via hudplejeklinikkens hjemmeside, ringer eller kigger ind fra gaden, også bestille tid hos Jessie Stormly eller Lars Pedersen.

Lars Pedersen, der også driver Midtjysk Græs, har valgt at tage en uddannelse som kropsterapeut. I den forbindelse har han lejet sig ind hos Jeannie Messell og tilbyder pulserende massage og akupressur.

- Jeg har altid været meget interesseret i kroppens opbygning samt alternative måder at arbejde med sportsskader, stress med mere. Det har jeg muligheden for gennem kropsterapi, hvor der eksempelvis er meget fokus på vejrtrækning, iltoptagelse, fordøjelse og anspændthed, forklarer Lars Pedersen.

Han satser på i første ombæring at være tilstede i klinikken to gange om ugen - tirsdag og fredag.

Foruden Lars Pedersen har Jessie Stormly også lejet sig ind i de lyse lokaler.

Jessie Stormly er uddannet negle- og vippetekniker og laver både gele- samt shellacnegle. Desuden tilbyder hun permanent vippebuk samt extention vipper.

Faktisk har hun en master i negle, som hun har taget på negleakademiet i Odense, og Jessie Stormly er så dygtig, at hun har planer om at stille op til DM i negle til foråret.

Jessie Stormly har masser af erfaring og har således før drevet en neglesalon i Låsby, hvor hun også havde lejet sig ind i en hudplejeklinik.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Bjerringbro Avis

RenStil i Langå

Annonce
Forsiden netop nu
Bjerringbro Avis

Indvielse: "Broen er en gave"

Bjerringbro Avis

Betina og de røde modeletter

Bjerringbro Avis

Stadig plads på tennisbanen

Bjerringbro Avis

Minister besøger Tange Sø

Bjerringbro Avis

Jubilarer på Grundfos

Annonce