Annonce
Bjerringbro Avis

En ny, gammel kending på plads i Bjerringbro

60-årige Hanne Bliksted er landet på redaktionen i Bjerringbro. Foto: Eskil Lyngsøe
Avisens nye Bjerringbro-journalist kommer med en enorm erfaring i bagagen. Og så er byen og området bestemt ikke fremmed for hende.
Annonce

Bjerringbro: - Min mormor kaldte mig altid en snushane. Hun var ud af en bondefamilie, så det var fjernt for hende, at jeg var så åben og spurgte ind til mennesker omkring mig.

Sådan lyder det fra den erfarne og lokalkendte journalist, Hanne Bliksted, som fra 1. august har arbejdsplads på Bjerringbro-redaktionen.

60-årige Hanne Bliksted begyndte som journalist i Grindsted, inden hun i 1987 kom til Århus Stiftstidendes redaktion i Hornslet. Her blev hun indtil 1992, da hun rykkede til Hammel, som siden da har dannet rammen om både hendes arbejds- og privatliv.

Da Århus Stiftstidende i 2017 solgte sine ugeaviser, fortsatte Hanne Bliksted i en tid ved Lokalavisen Favrskov. I september 2018 fik hun et vikariat for Viborg Stifts Folkeblad og Bjerringbro Avis, og her vil læserne fremover få glæde af hendes skarpe pen.

Annonce

Sådan er jeg

Hanne Bliksted voksede op i Grundfør ved Hinnerup, og i dag bor hun som nævnt i Hammel med ægtemanden Michael, som hun har tre voksne børn med.

Den nye, erfarne Bjerringbro-journalist har hele tiden følehornene ude efter en god historie, og det kommer læserne med stor sandsynlighed til at mærke både i folkebladets og i den lokale ugeavis' spalter.

- Jeg er altid i gang. Jeg ser meget og møder mange mennesker, og jeg er ikke bage for at stille spørgsmål. Mine børn har altid spurgt mig, "hvordan kom du lige til at snakke med dem, mor?". Det er bare sådan, jeg er, siger hun.

Når Hanne Bliksted ikke sidder på redaktionen i Torvegade, tilbringer hun med sikkerhed tid sammen med familien, i naturen, i sommerhuset ved Vesterhavet, på ferier, til koncerter eller i træningscentret Loop.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Bjerringbro Avis

Slut med fredsvalg

Bjerringbro Avis

Isfuglen lukker midlertidigt

Annonce