Annonce
112

En pibe var skyld i kraftig gårdbrand: Beboer hev vandslangen frem

En pibe var skyld i, at brandvæsenet torsdag aften rykkede ud til en gård uden for Bjerringbro. Arkivfoto: Morten Pedersen.
Annonce

Bjerringbro: En pibe, som ikke var helt slukket, antændte torsdag aften en brand på en gård ved Bjerringbro.

Brandvæsenet blev kaldt ud til branden på Sortehøjvej klokken 21.19, og da mandskabet kom til stedet, havde beboeren allerede stort set slukket flammerne, som havde hærget et fyrrum.

- Det var tydeligt, at der havde været rimelig kraftig brand inde i det rum. Hele fyrrummet var sværtet til af sod på vægge og lofter, og nogle el-installationer var smeltet, siger indsatsleder fra Midtjysk Brand og Redning, Jesper Hesselberg.

Pibens gløder havde sat ild til nogle hylder og noget beklædning i fyrrummet, og så var det ellers gået stærkt.

Brandvæsenet sørgede for at få slukket de sidste gløder, og dernæst sikrede man sig, at der ikke skulle gemme sig ild eller gløder andre steder.

- Det var en gammel staldbygning, og med løs halm kan det godt gå lidt stærkt, hvis det først får fat. Derfor skulle vi have nogle loftplader ned for at sikre os, at der ikke var brand i etageadskillelsen, siger Jesper Hesselberg, som gætter på, at piben har ligget og ulmet i en time eller to, inden branden blev opdaget.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Bjerringbro Avis

Betina og de røde modeletter

Bjerringbro Avis

Stadig plads på tennisbanen

Bjerringbro Avis

Minister besøger Tange Sø

Bjerringbro Avis

Jubilarer på Grundfos

Bjerringbro Avis

Bedsteræs med børnebørnene

Annonce