Annonce
Bjerringbro Avis

En sommer fyldt med sjove oplevelser

Tryllekunstner Anders Wadsholt underviser på Bjerringbro Bibliotek. Pressefoto
Børnene kan lære at trylle på Bjerringbro Bibliotek
Annonce

Bjerringbro Bibliotek: Børnefamilier kan se frem til en sjov sommer, idet Viborg Kommune har fået 3,8 millioner kroner fra regeringens pulje til sommerferie-aktiviteter for børn. Derfor tilbyder Viborg Bibliotekerne 40 gratis børneaktiviteter i juli måned.

Programmet starter i denne uge med trylleworkshop 1. juli og torsdag 2. juli på Bjerringbro Bibliotek, hvor tryllekunstner Anders Wadsholt underviser i trylleri og forunderlige tricks. Workshoppen er fra kl. 10, og det er en åben workshop, så man kan komme og gå, som man ønsker. Til og med uge 32 er der hver tirsdag fra kl. 10 krea-workshops på Bjerringbro Bibliotek, hvor børnene kan lave forskellige krea-produktioner.

Lørdag 25. juli viser teatergruppen Dansk Rakkerpak forestillingen ”Tam - vild. Det er fornøjeligt gadeteater, som opføres uden for Bjerringbro Bibliotek. Mandag 3. august er der musikworkshop med musikeren Jesper Falck, som laver stomp med børn, og alle bliver trommeslagere, sangere og dansere. Det hele munder ud i en stomp-koncert, hvor alle medvirker.

Til sommertiden hører også cirkus, og onsdag 5. august fra kl. 10 er der cirkus workshop for alle børn, hvor man sammen med Cirkus Aroma kan lære at jonglere, gøgle og andre spændende tricks fra cirkusverdenen.


Alle sommerferieaktiviteter er uden tilmelding, og der er fri entré. Der er opdateringer på Viborg Bibliotekernes hjemmeside viborgbib.dk og Facebookside


- Det er skønt at kunne tilbyde et ekstra fint og gratis børneprogram denne sommer, hvor mange familier måske er lidt mere hjemme end normalt. Vi glæder os til at se rigtig mange børn på Bjerringbro Bibliotek, siger børnekulturkonsulent Rikke Skovsbo i en pressemeddelelse.

Alle sommerferieaktiviteter er uden tilmelding, og der er fri entré. Der er opdateringer på Viborg Bibliotekernes hjemmeside viborgbib.dk og Facebookside.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Bjerringbro Avis

Slut med fredsvalg

Bjerringbro Avis

Isfuglen lukker midlertidigt

Annonce