Annonce
Bjerringbro Avis

Endnu en optiker-forretning slutter sig til Thiele-familien

Ulrik Thrane fra Bjerringbro (tv) har sammen med Claus Honoré fra Herning købt Ebeltoft Optik. Pressefoto
Ulrik Thrane og hans forretningspartner, Claus Honoré overtager Ebeltoft Optik.
Annonce

Bjerringbro: De to optikere Ulrik Thrane fra Bjerringbro og Claus Honorée i Herning, overtager tirsdag den 15. september Ebeltoft Optik, som samtidig optages i Thiele-kæden, og videreføres som franchise-butik på samme måde som ”minikædens” øvrige 11 butikker.

Claus Honoré startede som selvstændig med Thiele-butikken i Herning Centret for 10 år siden, og Ulrik Thrane startede med sine Thiele-butikker i Bjerringbro og Viborg i 2015.

Siden har de slået pjalterne sammen i en minikæde under Thiele. Man har overtaget og åbnet forretninger i Skjern, Ikast, Randers, Kjellerup, Skive, Hadsund, Aabybro, og nu er turen altså kommet til Molslandets hovedstad Ebeltoft. Her anvender man samme kendte og efterprøvede model, hvor den daglige leder – chefoptikeren – kommer med i ejerskabet med en tredjedel af egen butik.

Annonce

Lukker i halvanden uge

-Det har i den grad virket de andre steder, og alle steder er det lykkedes at vækste omsætningen så meget, at vores kædeekspansion, har været mulig, siger Ulrik Thrane og fortsætter:

- Det med økonomisk involvering er noget der giver incitament, og den lokale chefoptiker har meget stor beslutningskompetence og gode muligheder for at involvere sig lokalt. På samme måde som man ser det i Bjerringbro, hvor min bror Morten Thrane er chefoptiker og partner.

- Det er den første overtagelse, Ulrik Thrane og Claus Honoré har foretaget i år, idet det hele har ligget stille på grund af coroana, hvor butikkerne var tvangslukkede i over en måned.


Det har i den grad virket de andre steder, og alle steder er det lykkedes at vækste omsætningen så meget, at vores kædeekspansion, har været mulig

Ulrik Thrane, medindehaver af Thiele-kæderne


- Men nu er vi klar igen. Efter et overtagelsessalg lukker vi butikken i halvanden uge, og er så klar til genåbning af Danmarks nyeste optikforretning i Jyllands næstældste købstad fredag før efterårsferien, fortæller Ulrik Thrane med et smil.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Billund Ugeavis

bjBarokmusik i kirken

Annonce