Annonce
Bjerringbro Avis

Et lystigt og meget venligt menneske er gået bort

Niels Grimsbjerg

Dødsfald: Niels Grimsbjerg Pedersen, der blev født i 1933, er gået bort.

Niels Grimsbjerg  voksede op på gården Højholt ved Gerning. Efter endt soldatertid valgte han at gå mekanikervejen og kom i lære hos Ford Motor i Bjerringbro. En overgang boede han i England i forbindelse med sin læretid.

I 1958 etablerede Niels Grimsbjerg Pedersen sig som selvstændig automekaniker på Brogade med ”Autogaarden” og BP-tankstation, hvor der i forvejen lå et cykel- og autoværksted.

Annonce

I 1989 konverterede han anlægget til Q8. I 2009 solgte han benzinstationen til Hornsyld Købmandsgård, der fortsat driver tankstation på adressen. Han blev dog ved med at gå til hånde efter salget og passede næsten helt frem til det sidste også vaskehallen.

Niels Grimsbjerg Pedersen blev i sin tid gift med Karen, der desværre døde alt for tidligt i 1985. Herefter var det bare ham og hans datter Anne. Heldigvis for Niels Grimsbjerg Pedersen fik han en rigtig god veninde i Lilly Jakobsen, som han nåede at dele sin tilværelse med i over 35 år.

Niels Grimsbjerg Pedersen var et meget afholdt menneske, der ikke yppede kiv, men alligevel aldrig gik af vejen for at løse en opgave. Han var også både lystig og venlig, og som mekaniker var han både afholdt og dygtig. I den tid han drev autoværksted, uddannede han også rigtig mange lærlinge.

Niels Grimsbjerg Pedersen var et meget afholdt menneske, der ikke yppede kiv, men alligevel aldrig gik af vejen for at løse en opgave.

Niels Grimsbjerg Pedersen var igennem årene involveret i mange forskellige foreninger og virksomheder. Han var eksempelvis mangeårig bestyrelsesmedlem hos Bjerringbro Borger- og håndværkerforening, samtidig med at han også var bestyrelsesmedlem hos Bjerringbro Elværk og Bjerringbro Avis.

Desuden var han også en overgang formand for Andelsbanken i Bjerringbro. Også i den lokale Rotary Klub slog Niels Grimsbjerg Pedersen sine folder. Han blev således medlem i 1968 og var aktiv i klubben stort set frem til sin død.

Det var også først for nylig, at han stoppede som formand for Oasen - Pensionisternes Hus i Bjerringbro, en post han bestred i otte år. Her gjorde han en stor indsats for at sikre de bedste muligheder for Bjerringbros pensionister, og han kæmpede eksempelvis også indædt for, at der skulle laves en sikker overgang over Brogade - det lykkedes for et par år siden.

Annonce
Bjerringbro Avis

Diamantbryllup fejres i det missionshus, som mureren selv byggede

Annonce
Bjerringbro Avis

Lokal forening får penge til amfiscene

Annonce
Bjerringbro Avis

Ingrid er et ekstra sæt ører og øjne og hjælper folk med de svære samtaler

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Bjerringbro Avis

Folkemusik i kirken

Bjerringbro Avis

Strøtanker & Guldkorn: Lys i vinduerne 4. maj

Bjerringbro Avis

Nyt startsted, længere løberuter og en ny bro: Mange gode grunde til at løbe med i Danmarks smukkeste motionsløb

Bjerringbro Avis

Sweethearts afløser Rocazino på lokal festival

Bjerringbro Avis

Ny formand for Landboforeningen Midtjylland

Bjerringbro Avis

Den guddommelige Komedie i Bjerringbro

Bjerringbro Avis

Oprydningsdag på vandet

Bjerringbro Avis

To storke på eng ved Bjerringbro

Annonce