Annonce
Bjerringbro Avis

Et nyt lyspunkt i Ans

Pia Lau, der er indehaver af Ans El-forretning samt netbutikken "Hos Nynne", glæder sig til at vise den store lampeudstilling frem i butikken. Foto: Christine Krüger Hansen
Ans El-forretning træder ud af EL-salg og satser i stedet for på flere og mere eksklusive lamper.

Ans: Hvidevarer samt små elektriske apparater har veget pladsen for flere lamper. Det er essensen af en større omrokering hos Ans El-forretning - der også går under navnet "Hos Nynne".

- Vi har været en del af kæden El-Salg i alle de år, jeg har været i butikken, men nu har vi  efter længere tids overvejelse valgt at melde os ud, i stedet for er vi blevet en del af belysningskæden Lyspunkt, fortæller Pia Lau, der er indehaver af den store Ans-forretning, der ligger på Søgade.

- Belysning har fået meget mere fokus i danskernes hjem end tidligere. I dag er en lampe ikke bare en lampe. Det er en vigtig del af ens møblering og indretning, og dermed passer de også rigtig godt ind i butikkens koncept, siger Pia Lau, der i alle årene har haft et stort udvalg af lamper hængende.

Annonce

Men nu er der endnu flere at vælge i mellem også i den designmæssigt dyre ende af skalaen.

- Ans El-forretning har udviklet sig og er i dag mere en design- og interiørbutik. Derfor var det naturligt, at det var hvidevarerne og de små el-apparater, der måtte vige pladsen, forklarer Pia Lau, der dog stadig kan hjælpe, hvis en kunder står og mangler en vaskemaskine eller lignende.

- Forretningen er stadig aktionær hos El-Salg, og derfor kan jeg godt bestille hvidevarer hjem, jeg har dem bare ikke stående i butikken mere, siger hun, der i stedet har smukke og ikoniske lamper fra Secto Design, Fritz Hansen og Verpan hængende.

Der har altid været mange lamper at vælge iblandt hos Ans El-forretning, men nu er sortimentet blevet endnu større. Foto: Christine Krüger Hansen

Hele den ene ende af butikken er omdannet til belysningsafdeling, og Pia Lau glæder sig til at vise butikken frem, der i denne begyndende mørke tid kommer til at lyse på den mest indbydende måde.

Lamper på prøve

En stor del af forretningens salg foregår over nettet - og i corona-tiden er dette tal steget, men Pia Lau ser gerne, at endnu flere besøger den fysiske butik.

- Der er ingen tvivl om, a vi yder den bedste service, hvis folk kommer ind i forretningen, før de vælger at købe en lampe. Vi tilbyder også, at man kan låne en eller flere lamper med hjem, inden man køber, så man får valgt den helt rigtige til hjemmet, og jeg har da også mulighed for selv at komme forbi med et udvalg af lamper, hvis man spørger, siger Pia Lau, der med  medlemskabet af Lyspunkt håber, at hun kan få endnu en kundegruppe i tale.

- Lys er ikke mere bare en praktisk installation, og især de yngre kunder får mere og mere fokus på indretning. Med medlemskabet i Lyspunkt håber jeg, at jeg kan få endnu flere af disse kunder ind i min forretning, siger hun, der dog godt vil understrege, at butikken stadig er den samme som tidligere.

Forretningen er stadig aktionær hos El-Salg, og derfor kan jeg godt bestille hvidevarer hjem, jeg har dem bare ikke stående i butikken mere

Pia Lau, indehaver af Ans El-forretning

Derfor er hun også godt i gang med at gøre klar til juletiden, der hos Ans El-forretning altid har betydet en overflod af julepynt samt adskillige fuldt bookede kundeaftener, hvor det nyeste indenfor julepynt vises frem.

- Vi har allerede to udsolgte kundeaftener i kalenderen og få pladser til den sidste aften, der også blive streamet live, fortæller Pai Lau, der glæder sig til at vise de mange nye juleting frem.

Annonce
Annonce
Bjerringbro Avis

Tradition og fornyelse ved Egeskovløb

Annonce
Annonce
Bjerringbro Avis

Byforum indkalder til to vælgermøder

Annonce
Forsiden netop nu
Bjerringbro Avis

Genbrug er guld: Hyggen er rykket ind i byens station

Bjerringbro Avis

Fondspenge til to nye fjernsyn

Bjerringbro Avis

Hvis jeg ikke kan gøre det rigtigt - vil jeg hellere vente

Bjerringbro Avis

En beretning fra det kolde nord

Bjerringbro Avis

Ingen lyskunst på bro og i viadukt før foråret

Bjerringbro Avis

Liverpool Academy på dansk græs: Fodbold på engelsk med danske oversættelser

Bjerringbro Avis

'Det er helt overvældende, og jeg bliver så utrolig rørt og stolt': Over 100.000 kroner udløser jubel

Bjerringbro Avis

Alle er forpligtet til at yde en indsats for samfundet

Bjerringbro Avis

Foredrag i Sognehuset i Thorsø

Bjerringbro Avis

Ny vikarierende præst i oplandet

Bjerringbro Avis

Bliv inden døre lørdag 23. oktober!

Bjerringbro Avis

Vælgermøde i Tange

Bjerringbro Avis

Meldte ekskonen til politiet for at have riffel og narko i sit skur: Nu er han fængslet for selv at have gemt det der

Bjerringbro Avis

Flot indvielse af Bogby 8870 Langå

Bjerringbro Avis

Arkæologer fandt unik opbygning i gravhøj

Bjerringbro Avis

Flot pris til lokal butiksleder

Bjerringbro Avis

Kærlighed er...

Bjerringbro Avis

Naturvidenskabernes Hus: Samarbejde, samfundssind og sammenhænge

Bjerringbro Avis

Orgelkoncert i Langå Kirke

Bjerringbro Avis

Det startede med, at de købte en ræv

Bjerringbro Avis

Gigantisk udfordring: Ingen vil være formand i handelsstandsforening

Annonce