Annonce
Bjerringbro Avis

Fødselsdags-fejring midt i ophørudsalg

Jørgen Brogaard havde fredag travlt med at servicere kunderne, der også kom for at sige tillykke med butikkens fødselsdag. Foto: Christine Krüger Hansen
Annonce

Bjerringbro: Det lakker mod enden hos Sport & Fritid, men inden nøglen drejes om for sidste gang, var der fredag lige tid til at fejre butikkens 45 års fødselsdag.

Det blev med udendørs servering af lækker kage og kaffe, hvilket Birthe Brogaard sammen med datteren Karina stod for.

Ville man hilse på Jørgen Brogaard, der i alle år har stået bag disken, skulle man et smut ind i forretningen, for her havde han travlt med at ekspedere kunder, der var kommet forbi butikken i en lind strøm hele dagen.

Om det var kagen eller de gode slutspurt-tilbud, der trak, skal være usagt, men Jørgen Brogaard var i hvert fald ganske fint tilfreds med de seneste måneders salg, der, til trods for corona-virus, er steget voldsomt.

Virussen har da heller ikke på noget tidspunkt betydet, at butikken har været lukket, omend Jørgen Brogaard de seneste måneder har taget sig det forbehold, at han på sin trøje har båret et meget orange og meget tydeligt skilt, hvorpå der står: Hold afstand.

Birthe Brogaard havde stået siden formiddag og serveret kage og kaffe til de mange gæster, der kiggede forbi. Foto: Christine Krüger Hansen
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Bjerringbro Avis

Betina og de røde modeletter

Bjerringbro Avis

Stadig plads på tennisbanen

Bjerringbro Avis

Minister besøger Tange Sø

Bjerringbro Avis

Jubilarer på Grundfos

Bjerringbro Avis

Bedsteræs med børnebørnene

Annonce