Annonce
Bjerringbro Avis

Fakta under ombygning: Lukker i fire uger

Efter et år i Hammel er Karina Madsen vendt tilbage som butikschef hos Fakta i Langå. Foto: Christine Krüger Hansen
Butikschef Karina Madsen er tilbage ved roret hos Fakta i Langå efter et år i Hammel, og samtidig nærmere en større ombygning af forretningen et højdepunkt.

Langå: Det roder, det skæmmer og det tager alt pladsen. Men det bliver godt til sidst. Sådan har butikschef hos Fakta i Langå, Karina Madsen det for tiden, i forbindelse med at butikken i en længere periode har været under ombygning.

- Håndværkerne gik i gang allerede i februar, for der var en hel bygning foran forretningen, der skulle rives ned, inden de kunne gå i gang med at bygget et nyt stort indgangsparti, fortæller hun, der selv først tiltrådte stillingen som butikschef for en måneds tid siden.

Det er dog ikke første gang, at Karina Madsen har været butikschef i Langå-butikken. Faktisk har hun kun været væk i et års tid, mens hun var ansat i Fakta i Hammel.

Annonce

Karina Madsen har været ansat hos Coop, siden hun blev udlært i 1997, og selv om hun oprindeligt kommer fra Kristrup i Randers og også har været ansat i en hel del andre butikker i det midtjyske, banker hendes hjerte særligt for Fakta i Langå.

Første gang hun blev ansat i Langå-butikken var i 2017, og det blev altså kun til et enkelt år væk, før hun vendte tilbage, nu til en forretning der er under stor forandring.

Butikken får bygget 100 kvadratmeter til, og samtidig gøres den til en Coop 365, det nye koncept som en del fakta-butikker omdannes til for tiden.

- Grøntafdelingen kommer endnu længere frem i butikken, så den ligger i tilbygningen, der bliver et for-område, hvor kunderne træder ind i butikken, fortæller Karina Madsen og peger på bygningen, hvor håndværkerne summer omkring.

Masser af nye varer

Foruden de ekstra kvadratmeter bliver alle reoler i forretningen vendt på den anden led, hvilket gør butikken mere åben, og kunderne bedre kan overskue forretningen.


Det er et fedt koncept. Det hele bliver mere lyst og åbent, og man kan bedre se varerne. Vi bliver en madbutik, og man kan handle færdig i butikken - få hvad man kommer efter

Karina Madsen, butikschef i Fakta Langå


-  Der bliver mere luft mellem reolerne, og dermed bliver butikken, der blev bygget i 2003, mindre kompakt. Dengang man byggede denne butik, var det gængse antal kvadratmeter knap 600. I dag ligger nye faktabutikker på 800 kvadratmeter, forklarer Karina Madsen, der også ser frem til, at der kommer 3000 nye varenumre.

Karina Madsen glæder sig til ombygningsperioden er overstået og hun kan byde kunderne ind i en større og mere lys butik. Foto: Christine Krüger Hansen

- Der bliver masser af  nye varer. Vi får sukkerfri- og glutenfrivarer, og vi får kaffemølle. Butikken bliver mere "brugsen-agtig" i og med, at vi får varer, vi ikke før har kunne trække hjem, som man  netop skulle i Brugsen efter som eksempelvis blå birkes, forklarer Karina Madsen og smiler.

Lige nu arbejder hun også på, at butikken skal bage selv - og ikke bare får leveret "bake off".

Målet er, at der skal flere kunder i butikken, og det håber Karina Madsen, at det nye koncept, hvor butikken bliver mere lækker og moderne, kan hjælpe med til.

- Det er et fedt koncept. Det hele bliver mere lyst og åbent, og man kan bedre se varerne. Vi bliver en madbutik, og man kan handle færdig i butikken - få hvad man kommer efter, siger hun.

Som noget helt nyt, hvilket også er en del af Coop 365-konceptet, får butikken også en scan-selv kasse, som mange måske kender fra Føtex og Bilka.

Butikken skal dog holde lukket i fire uger fra den 22. august og frem til den 16. september, mens der sættes nyt inventar og kølediske ind og åbner igen som nyindrettet forretning den 17. september.

Annonce
Annonce
Bjerringbro Avis

Broderidag på Blicheregnens Museum

Annonce
Annonce
Bjerringbro Avis

Daglig leder rejser fra Energimuseet for at prøve noget nyt

Annonce
Forsiden netop nu
Bjerringbro Avis

Så fløj den sidste fugl fra reden

Bjerringbro Avis

Skimmelsvamp truer: Sahl Præstegård skal rives ned

Bjerringbro Avis

Dansk BMX-rytter kører sig i OL-semifinale

Bjerringbro Avis

Leg jer til større badesikkerhed

Bjerringbro Avis

Ny genbrugsplads er klar til at åbne

Bjerringbro Avis

Så kom der altangitter på lejlighederne

Bjerringbro Avis

Næsten halvdelen af regionens borgere er færdigvaccinerede mod corona-virus

Bjerringbro Avis

Bålhytte og shelters på vej: 30 år gamle lærketræer bliver til bålhytte i Æbleskoven

Bjerringbro Avis

De mødte selv hinanden på dansegulvet: Kendt dansekro får nye forpagtere

Bjerringbro Avis

Nye kort: Sådan finder du vej langs Gudenå - hele vejen

Bjerringbro Avis

Hyld én, der hjalp dig godt hjem: Home i Bjerringbro støtter lokal medmenneskelighed med ny pris

Bjerringbro Avis

Strøtanker & Guldkorn: Tid til at tøffe

Bjerringbro Avis

Ta' på vandring i Kompedal og hør om militærnægtere, flygtninge og tyske soldater

Bjerringbro Avis

Tange-par fejrer diamantbryllup

Bjerringbro Avis

Stor interesse for bæredygtigt byggeri: Nye rækkehuse på Hindbærkrattet er alle lejet ud

Bjerringbro Avis

Ny petanquehal skal helst være grøn

Bjerringbro Avis

Overskud på næsten 20.000 kroner: Dagplejeres lokale Stafet for Livet kostede en tånegl

Bjerringbro Avis

Pensionisterne står parat: Oasen klar til genåbning

Bjerringbro Avis

Status på Busbjerg efter sidste forestilling: Ingen buksevand til instruktøren i år

Bjerringbro Avis

Annemette Tange Callesen går i sin mors fodspor på mere end en måde

Bjerringbro Avis

Indbrudstyv fandt en bilnøgle og kørte afsted: Politiet efterlyser hvid Audi

Annonce