Annonce
Bjerringbro Avis

Fakta under ombygning: Lukker i fire uger

Efter et år i Hammel er Karina Madsen vendt tilbage som butikschef hos Fakta i Langå. Foto: Christine Krüger Hansen
Butikschef Karina Madsen er tilbage ved roret hos Fakta i Langå efter et år i Hammel, og samtidig nærmere en større ombygning af forretningen et højdepunkt.

Langå: Det roder, det skæmmer og det tager alt pladsen. Men det bliver godt til sidst. Sådan har butikschef hos Fakta i Langå, Karina Madsen det for tiden, i forbindelse med at butikken i en længere periode har været under ombygning.

- Håndværkerne gik i gang allerede i februar, for der var en hel bygning foran forretningen, der skulle rives ned, inden de kunne gå i gang med at bygget et nyt stort indgangsparti, fortæller hun, der selv først tiltrådte stillingen som butikschef for en måneds tid siden.

Det er dog ikke første gang, at Karina Madsen har været butikschef i Langå-butikken. Faktisk har hun kun været væk i et års tid, mens hun var ansat i Fakta i Hammel.

Annonce

Karina Madsen har været ansat hos Coop, siden hun blev udlært i 1997, og selv om hun oprindeligt kommer fra Kristrup i Randers og også har været ansat i en hel del andre butikker i det midtjyske, banker hendes hjerte særligt for Fakta i Langå.

Første gang hun blev ansat i Langå-butikken var i 2017, og det blev altså kun til et enkelt år væk, før hun vendte tilbage, nu til en forretning der er under stor forandring.

Butikken får bygget 100 kvadratmeter til, og samtidig gøres den til en Coop 365, det nye koncept som en del fakta-butikker omdannes til for tiden.

- Grøntafdelingen kommer endnu længere frem i butikken, så den ligger i tilbygningen, der bliver et for-område, hvor kunderne træder ind i butikken, fortæller Karina Madsen og peger på bygningen, hvor håndværkerne summer omkring.

Masser af nye varer

Foruden de ekstra kvadratmeter bliver alle reoler i forretningen vendt på den anden led, hvilket gør butikken mere åben, og kunderne bedre kan overskue forretningen.


Det er et fedt koncept. Det hele bliver mere lyst og åbent, og man kan bedre se varerne. Vi bliver en madbutik, og man kan handle færdig i butikken - få hvad man kommer efter

Karina Madsen, butikschef i Fakta Langå


-  Der bliver mere luft mellem reolerne, og dermed bliver butikken, der blev bygget i 2003, mindre kompakt. Dengang man byggede denne butik, var det gængse antal kvadratmeter knap 600. I dag ligger nye faktabutikker på 800 kvadratmeter, forklarer Karina Madsen, der også ser frem til, at der kommer 3000 nye varenumre.

Karina Madsen glæder sig til ombygningsperioden er overstået og hun kan byde kunderne ind i en større og mere lys butik. Foto: Christine Krüger Hansen

- Der bliver masser af  nye varer. Vi får sukkerfri- og glutenfrivarer, og vi får kaffemølle. Butikken bliver mere "brugsen-agtig" i og med, at vi får varer, vi ikke før har kunne trække hjem, som man  netop skulle i Brugsen efter som eksempelvis blå birkes, forklarer Karina Madsen og smiler.

Lige nu arbejder hun også på, at butikken skal bage selv - og ikke bare får leveret "bake off".

Målet er, at der skal flere kunder i butikken, og det håber Karina Madsen, at det nye koncept, hvor butikken bliver mere lækker og moderne, kan hjælpe med til.

- Det er et fedt koncept. Det hele bliver mere lyst og åbent, og man kan bedre se varerne. Vi bliver en madbutik, og man kan handle færdig i butikken - få hvad man kommer efter, siger hun.

Som noget helt nyt, hvilket også er en del af Coop 365-konceptet, får butikken også en scan-selv kasse, som mange måske kender fra Føtex og Bilka.

Butikken skal dog holde lukket i fire uger fra den 22. august og frem til den 16. september, mens der sættes nyt inventar og kølediske ind og åbner igen som nyindrettet forretning den 17. september.

Annonce
Annonce
Bjerringbro Avis

Godkendt sæsonstart af lokale bordtennisherrer

Annonce
Annonce
Bjerringbro Avis

Fra uddannelsescenter til erhvervscenter

Annonce
Forsiden netop nu
Bjerringbro Avis

Borgermøde i Hjermind Skov: Aftentur med kritiske spørgsmål

Bjerringbro Avis

Jubilæum på Grundfos

Bjerringbro Avis

Ølkassetyv taget på fersk gerning i brugsen: Pant-gevinst blev vekslet til en bøde

Bjerringbro Avis

Danmarksmesterskaberne udspillede sig i Tange Sø Golfklub: - Det handler altid om at vinde, men det er ikke det vigtigste

Bjerringbro Avis

Narkobilist stoppet lørdag eftermiddag: Føreren blev udsat for en mindre bøderegn

Bjerringbro Avis

Kan købe med rabat: Flere end 7500 medarbejdere ejer Grundfos-aktier

Bjerringbro Avis

Konogram om tiden

Bjerringbro Avis

Hvordan laver man blod-is og hvordan plukker man en gråand? Heldige elever fra Lilleåskolen fik Michelin-madtips med på vejen

Bjerringbro Avis

Politi bevogtede Stram Kurs-møde

Bjerringbro Avis

Singlefest i Ans: Danseskoene skal luftes

Bjerringbro Avis

Portrætkonkurrence: Ulstrup-piger modtog pris på Frederiksborg Slot

Bjerringbro Avis

Nu er der mere plads, hylder på tværs og alt fra sushitilbehør til glutenfri varer: Karina glæder sig til at lukke kunderne ind

Bjerringbro Avis

To spændende foredrag på Nørgaards Højskole

Bjerringbro Avis

Udstilling i Gudenåhuset: Motorcykel med kors på bagsædet

Bjerringbro Avis

Gamle strømpenge delt gavmildt ud

Bjerringbro Avis

Grønne Sammen handler også om naturen: Når ænderne plukkes med de bare børnenæver

Bjerringbro Avis

Majbrit har sat sig på den røde bænk

Bjerringbro Avis

Blommer og bekymringer

Bjerringbro Avis

Byforum slog et slag for mere liv ved og på åen

Bjerringbro Avis

Sådan får du bugt med havens dræbersnegle

Bjerringbro Avis

Mette Rydberg fylder 60 år

Annonce