Annonce
Bjerringbro Avis

Familieton: Penge til familieidræt i Ulstrup IF

114 børn og unge deltog i et to dages stævne hos Ulstrup IF Badminton. Privatfoto
Toms Guldpulje giver 15.000 kroner til familieaktivitet.
Annonce

Ulstrup: I disse uger er de sæsonstart for indendørs idræt, og Ulstrup IF Badminton har et  nyt tilbud på programmet nemlig  Familieton, som Toms Guldpulje har givet 15.000 kroner til.

- Med bevillingen kan vi se frem til at komme i gang med Familieton, siger holdleder Bo Jensen, som ser især frem til, at Ulstrup Badminton nu med bevillingen kan uddele gratis badmintonketsjere til deltagerne i Familieton.

Annonce

Tilbud til familier

Formanden Kaja Larsen og de mange medlemmer glæder sig over at kunne komme i gang med projektet og forhåbentlig byde velkommen til mange nye børn og voksne i foreningen. Familieton i Ulstrup er for alle børn mellem fire og syv år og deres forældre.

Det er Toms og Danmarks Idrætsforbund, som sammen har skabt Toms Guldpulje. Puljens formål er at forgylde initiativer, der kan få flere familier ud og røre sig. I år har Ulstrup Badminton og 90 andre idrætsforeninger fået støtte til familieidrætsaktiviteter.

Toms Guldpulje uddelte én million kroner i 2020 og forventer fremover at uddele to millioner kroner hvert år. Alle idrætsforeninger under Danmarks Idrætsforbund kan ansøge puljen.

Annonce

Stort stævne

Ulstrup IF Badminton er i fuld gang med sæsonen og forleden deltog 114 børn og unge i et to dages stævne i hallen. Deltagerne kom fra hele landet og spillede i alle B, C og D rækker fra U9 til U17/19, og selv om der kom dygtige spillere langvejs fra, så fik Ulstrup-spillerne dog også et par pokaler.

Andreas Heissel vandt U17/19B herresingle, Annebell Dam damesingle i U9/U11D, Lærke Marie Sørensen vandt U13D/U11C damedouble sammen med sin makker Thea fra Aarhus AB. Louise Brøndum Christensen vandt U15B damedouble sammen med sin makker Ida fra Hammel.

- Stævnet blev holdt med strenge regler på grund af covid-19, hvor alle tilskuere skal sidde ned og holde afstand. Ulstrup Badminton fik store roser fra både publikum og forældre for vores tilrettelægning af stævnet, fortæller Bo Jensen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Billund Ugeavis

bjBarokmusik i kirken

Annonce