Annonce
Bjerringbro Avis

Festival-bestyrelse jubler

Tange Sø festival havde rekord mange besøgend ei år og det har også givet et flot overskud. Foto: Kim Fastrup

Rekordresultat på 500.000 kr. er i kassen efter årets Tange Sø Festival

Annonce

Ans: Forleden samledes bestyrelsen for Tange Sø Festival i Ans for at gøre regnebrættet op efter festivalen lørdag den 18. august og evaluere på det hele:

Og det var en helt igennem herlig opgave, beretter Peter Baggerman, festivalens PR-ansvarlige:

- Vi har i år konstateret et overskud på fantastiske 500.000 kroner, som kommer først og fremmest foreningerne bag festivalen - Ans IF og Lions Club i Kjellerup - til gode.

Der bliver nu overført penge til både ungdomsarbejdet i det lokale idrætsliv i Ans og til Lions' velgørenhedsarbejde. Efter underskuddet i fjor havde festivalledelsen ingen penge at dele ud af, og det lovede man sig selv, at det burde og skulle ikke gentage sig:

-Det er jo foreningsmedlemmerne, der yder det frivillige arbejde før, under og efter festivalen. Uden deres indsats kunne festivalen slet ikke gennemføres. Så vi glæder os meget over, at der i år så er ekstraordinært mange penge på vej til dem, pointerer Peter Baggerman.

Annonce

Arbejdstøjet på

I festivalens 12 år lange historie har man aldrig før landet så stort et overskud, så nu har bestyrelsen allerede trukket i arbejdstøjet for at skabe en endnu bedre festival i 2019. Datoen er fastsat: Lørdag den 17. august går det igen løs med den fede rock ved søbredden:

- Sæt endelig et kryds i kalenderen allerede nu. Vi vil satse hårdt på at sprænge den grænse ved 5.000 publikummer, som vi har kunnet tiltrække både i 2017 og her i 2018. Og de tilbagemeldinger, vi har fået på årets festival og musikprogrammet, giver os en god rettesnor for, hvad vi skal gøre for at nå dette mål, oplyser Peter Baggerman.

Der er ingen tvivl om, at festivalens musikprogram står solidt på begge sine ben: Den store open air-scene og den mindre scene i det store folketelt. Det er med andre ord vigtigt at finde gode solide bands og solister med stor publikumsappel til begge scener, hvis festivalen skal vokse:

- Men vi har også høstet gode erfaringer med at udvide de kulinariske tilbud i de særlige restaurationstelte. I et af dem var der sågar også arrangeret levende musik. Vi skal fortsætte med at imødekomme de forskelige behov, som vores publikum har. Så det koncept vil vi bygge videre på i 2019 - både når det gælder musikken og når det gælder mad- og drikkevarer, slutter Peter Baggerman.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Bjerringbro Avis

Dueholm: Hvor er forældrene

Bjerringbro Avis

Slut med fredsvalg

Annonce