Annonce
Bjerringbro Avis

Festlig Oscar Night i Viften

Der var både rød løber og levende lys, da Gustav Jakobsen (tv) og Victor Vestergaard ankom til Gudenåhuset sammen med de øvrige elever fra Bøgeskovskolen. Privatfoto
Elever fra Bøgeskovskolen kårede årets kortfilm ved gallafest.
Annonce

Bjerringbro: Den røde løber var ude, og musikken drønede ud over Realskolevej, da Bøgeskovskolens udskolingselever ankom til Oscar Night i Gudenåhuset i Bjerringbro torsdag før vinterferien.

Ved gallafesten blev de bedste kortfilm kåret efter, at eleverne fra 7.- 9. klasse i ugen op til vinterferien arbejdede med kortfilm. Eleverne var inddelt på tværs af de tre årgange, og med mobiltelefoner og iPads lavede de kortfilm inden for seks genrer, action, romantik, fantasy, gys, thriller og tragedie. I hver kategori var der fire film på tre minutter.

Kåring af filmene var delt i to dele, hvor der blev kåret tre kategorier ad gangen. Det var lærerne, som udvalgte vinderne, mens eleverne stemte om den bedste filmplakat.

I pausen var der spisning, også det havde eleverne selv forberedt, idet elevene fra 8. og 9. smurte sandwich og bagte cupcakes torsdag, mens 7. klasse var på konfirmandtur.

- Skolen holder kortfilm uge hver tredje år, og det er noget, eleverne ser meget frem til. Det er med vilje, at vi kun holder det hvert tredje år, så det ikke bliver for 'udvandet', forklarer en af lærerne Mikkeline Friis Mikkelsen.

Lærer Søren Emil Overgaard var konferencier. Privatfoto
Humøret var højt til Oscars Night. Privatfoto
Eleverne stemte om den bedste filmplakat. Privatfoto
Bøgeskovskolen holder kortfilmuge hvert tredje år, og det slutter med en gallafest. Privatfoto
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Bjerringbro Avis

Dueholm: Hvor er forældrene

Bjerringbro Avis

Slut med fredsvalg

Annonce