Annonce
Bjerringbro Avis

Festligt jubilæum og byfest i Væth

Dagen var fuld af konkurrencer, som også morede børnene. Pressebillede
Byens bedste kager blev fundet, årets farmer kåret og børnene havde det dejligt.
Annonce

Væth: For 30 år siden blev der i Væth by stiftet en borgerforening via borgernes frivillige kræfter. De fik etableret en legeplads og boldbane, så de havde et sted at mødes. Fra da til nu, er der sket en del ændringer og renoveringer på pladsen og det blev i år fejret med en stor jubilæumsfest.

Jubilæumsfesten var arrangeret sammen med byens byfestkomité, som årligt holder en byfest. Til festen var der opstillet telt med borde og stole samt pyntet med lys, blomster og billeder fra foregående byfester.

Festdagen blev indledt kl. 9 med rundstykker, kaffe og en enkelt til ganen. Derefter var det tid at tage bingopladen i hånden og går en tur rundt i byen, til en omgang kondibingo.

Folk nød turen i det gode vejr og nogle gik turen to gange.

Børnene blev derefter underholdt med stafetløb, snørebåndskonkurrence og præmier. Der var også en hoppeborg, hvor der blev hoppet med smil i ansigtet og børnenes ansigt blev om eftermiddagen pyntet med ansigtsmaling i flotte farve.

Til frokost var der gjort klar til salg af grillpølser med brød, fadøl og sodavand.

For de voksne var der om eftermiddagen mulighed for at få en smagning på Skærvadhus produktion af rom, gin og brændevin. Skærvadhus vedMorten holdte et lille foredrag om de forskellige produktioner.

Omkring halv tre kom byens borgere med deres flotte kager, som skulle smages og bedømmes i en afstemning. Tre heldige vindere blev kåret. For den flotteste kage blev det Juliane Lønstrup Olsen, den mest fantasifulde kage blev Asta Rytter og kagen med den bedste smag blev Karin Lønstrup Jensen.

Efter kaffen blev årets "Farmer" fundet i kategorierne børn, kvinder og mænd.

Ved 17-tiden blev der et lille ophold på pladsen, folk gik hjem for at få tørt tøj på og gøre sig klar til fest om aftenen.

Pladsen blev igen fyldt med 90 festglade borger ved aftensmadstid, hvor der blev serveret og nydt helstegt pattegris med salat, flutes og flødekartofler.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Bjerringbro Avis

En aften om P.E. Eriksen

Bjerringbro Avis

Træfolket indviede lokaler

Bjerringbro Avis

Udstilling på Ulstrup Slot

Annonce