Annonce
Bjerringbro Avis

Fin bankoaften i Ans

Der var masser af konfetti ved fredagens bankospil i Ans. Privatfoto

Ans: Godt 220 mennesker fordelt på 70 biler deltog ved fredagens drive in banko på markedspladsen i Ans. Bankospillet var en erstatning for det årlige store bankospil i idrætscenteret.

Arrangør af bankospillet var Ans Idræts- og Kulturcenter og Spar i Ans, og der var præmier for godt 20.000 kroner. Centerleder Sussi Skovsborg Hviid glæder sig over, at det blev en rigtig god aften.

- Det er en svær tid, fordi vi ikke må lave nogle aktiviteter på grund af corona-restriktionerne. Vi plejer jo at holde et kæmpe bankospil i hallen, men så fandt vi på drive in banko  for at vise, at vi stadig er her. Der var god stemning, og folk havde glædet sig til at komme ud, siger hun.

Annonce

Det blev en god aften, som ikke kun handlede om at få brikker på spillepladerne, Søren 'Hit' Hansen var DJ og sørgede for god musik, og de to firmaer Northland Event og Mix-Pro stod for "set uppet", hvor der både blev sprøjtet med konfetti og sendt ild op fra tønder, når der var banko.

Bankospillet bød også på gensyn med tidligere centerleder Axel Olsen, som var opråber med Sussi Skovsborg Hviid som assistent.

Bankospillet bød også på gensyn med tidligere centerleder Axel Olsen, som var opråber med Sussi Skovsborg Hviid som assistent. Privatfoto
Annonce
Annonce
Bjerringbro Avis

Villaindbrud på Ilsøvej

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Bjerringbro Avis

Gratis golf til seniorer

Bjerringbro Avis

Krydsordsvindere

Annonce