Annonce
Bjerringbro Avis

Flot premiere på nyt erhvervsnetværk

Snakken gik livligt på Knowhowz, da byens nye erhvervsnetværk mødtes for første gang. Foto: Lars Christiansen
Annonce

Bjerringbro: Der var et flot fremmøde, da erhvervsudvalget under Bjerringbro Byforum torsdag lancerede nyt erhvervsnetværk.

Godt 20 selvstændige erhvervsdrivende, samt repræsentanter fra lokale virksomheder, havde valgt at sige ja tak til at bruge deres første timer denne morgen på at mødes - delvis for at netværke med hinanden delvis for at høre spændende oplæg fra tidligere CEO hos Grundfos Carsten Bjerg.

Alle fremtidige netværksmøder vil være bygget op over en skabelon, der sikrer, at der udover netværk og hyggeligt samvær også fyldes erhvervsvitaminer i hovederne på deltagerne, og bychef Lars Christiansen var glad for, at første oplægsholder var Carsten Bjerg, der talte om samspillet mellem erhvervslivet og lokalsamfundet.

I sit oplæg talte Carsten Bjerg også om gevinsterne ved et tæt sammenspil mellem virksomhederne og lokalsamfundet.

Selv kom han til Bjerringbro fra Kolding, da han blev ansat på Grundfos, og den beslutning har han ikke fortrudt.

- Jeg tror, at jeg selv og familien tog beslutningen om, at vi ikke ville bo i hverken Viborg, Silkeborg eller Randers, da vi så idrætsparkens flotte faciliteter, hvilke netop understøtter vigtigheden af, at man i byen fortsat skal stå sammen og arbejde for nogle store projekter, der kan sætte Bjerringbro på landkortet og gøre byen endnu mere attraktiv, sagde han i sit oplæg.

Allerede på det første møde var der flere byudviklingsemner oppe at vende for eksempel, hvordan får man en restaurant til byen.
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Bjerringbro Avis

Slut med fredsvalg

Bjerringbro Avis

Isfuglen lukker midlertidigt

Bjerringbro Avis

Ny medarbejder i Jyske Bank

Annonce