Annonce
Bjerringbro Avis

FOF Favrskov klar til fremtiden

FOF Favrskovs nye bestyrelse, forrest fra venstre Birgit Berthelsen, Christina Smith, og Inge Søgaard. Bagerst Kjeld Bjørn Nielsen, Katcha Højegaard og Thorkild Petersen
Poul Tang afløser Birgitte Ulitz-Møller som skoleleder

Favrskov: FOF Favrskov har fået ny skoleleder og er dermed klar til fremtiden  efter en lang periode med corona-nedlukninger.

Både lederen af FOF Favrskov Birgitte Ulitz-Møller og formanden Inge-Lise Thomsen har ønsket at stoppe på grund af alder.  De to har i en længere årrække stået i spidsen for FOF Favrskov og på fortræffelig vis drevet aftenskolen med mange kursister og spændende foredragsholdere.

- Ny skoleleder er Poul Tang, der bor i Hinnerup, og er særdeles velkvalificeret med en stor berøringsflade. Det er et samarbejde bestyrelsen venter sig rigtig meget af, fortæller Thorkild Petersen, som er ny formand for  FOF Favrskov

Annonce

Det er ikke kun formanden og skolelederen som er nye, også i bestyrelsen er der nye folk. Det er tidligere præst Christina Smith, som nu er kunstner og foredragsholder og har et stort hjerte for folkeoplysning samt sognepræst Kjeld Bjørn Nielsen.

Den øvrige bestyrelse, som alle modtog genvalg, er Katcha Højegaard, Lyngå, Birgit Berthelsen, Hinnerup, Inge Søgaard, Lyngå, som er ny næstformand og Thorkild Petersen, som er  ny formand.

Poul Tang er ansat fra 1. maj 2021, og Birgitte Ullits Møller fortsætter frem til 31. juli. Dermed er der sikret en glidende overgang til den nye sæson, som starter efter sommerferien. I den periode overgår FOF også til en ny it-platform.

Poul Tang er ny skoleleder for FOF Favrskov. Privatfoto
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Bjerringbro Avis

LOF-afdelinger fusionerer

Annonce
Forsiden netop nu
Bjerringbro Avis

Vellykket veterantræf i Ans

Bjerringbro Avis

Sankthans med coronapas

Bjerringbro Avis

Danmarks første havvindmølle fylder 30 år: Håb om at havvindmølle kan blive til kunstværk på Energimuseet i Tange

Bjerringbro Avis

Guitarkoncert i kirken

Annonce