Annonce
Bjerringbro Avis

Folkefest flyttes: Indvielse af plads bliver en lukket fest

Niels Due Jensens Plads skal indvies den 12. september. Det bliver ikke med de helt store folkemængder. Foto: Hanne Bliksted 
Der bliver ingen adgang for folk uden invitation, når Niels Due Jensens plads indvies den 12. september
Annonce

Bjerringbro: Når Niels Due Jensens Plads indvies den 12. september er det kun en særlig skare af mennesker, der deltager.

- Vi har besluttet os for at fastholde indvielsen af pladsen den 12. september, men fordi forsamlingsforbuddet ikke er hævet, som vi ellers havde regnet med, at regeringen ville, har vi bestemt, at indvielsen bliver med indbudte gæster. Derfor er vi nødt til at skubbe den store folkefest, som vi havde planlagt til en gang i næste år, siger bychef Lars Christiansen.

Han er ærgerlig over det men håber på, at der vil være forståelse hos borgerne i Bjerringbro, eftersom det er en beslutning, der er taget på baggrund af hele corona-situationen og folks sikkerhed.

- Det er da mega træls, men langt det vigtigste er jo, at når først indvielsen er overstået, så er pladsen åben og kan bruges af alle, siger Lars Christiansen.

Annonce

Folkefest til næste år

For at sikre, at der ikke er flere end 100 mennesker til stede ved indvielsen, sendes der indbydelser ud til de mennesker, der på den ene eller anden måde har været involveret i etableringen af Niels Due Jensens Plads. Det er naturligvis Niels og Minna Due Jensen samt andre fra Grundfos, byrådsmedlemmer, følgegruppen, Bjerringbrorådet, forvaltning, presse samt entreprenører og underleverandører.


Det er da mega træls, men langt det vigtigste er jo, at når først indvielsen er overstået, så er pladsen åben og kan bruges af alle

Lars Christiansen, bychef


- Det løber hurtigt op i 100 mennesker, og vi har også bedt om, at alle hurtigst muligt svarer tilbage, om de kan komme, så vi eventuelt kan nå at invitere andre som for eksempel nogle af de butiksindehavere, der har butikker, som støder op til pladsen, siger Lars Christiansen.

Det er endnu ikke planlagt, hvornår der kan holdes en større fest for den nye plads, hvor alle er inviteret, men Lars Christiansen har dog et ønske.

- Helt personligt synes jeg, det vil være fint, hvis vi kunne kombinere det med Bjerringbros kulturfestival i starten af juni måned 2021, siger han, som dog understreger, at det selvfølgelig også skal passe for Viborg Kommune og Grundfos.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Bjerringbro Avis

Træfolket indviede lokaler

Bjerringbro Avis

Udstilling på Ulstrup Slot

Annonce