Annonce
Bjerringbro Avis

Folkelig og festlig men også højtidelig fødselsdag

Die herren giver koncert i Bjerringbro Kirke i forbindelse med 100 års fødselsdagen. Pressefoto
Annonce

Bjerringbro: Der er masser af aktiviteter på programmet, når Bjerringbro Kirke i weekenden den 31. august og 1. september fejrer sin 100 års fødselsdag. Faktisk er kirken allerede på banen fredag aften i forbindelse med at byen holder Open by Night den 30. august.

Her kan interesserede høre mere om alle aktiviteterne, der finder sted i de kommende dage i forbindelse med kirkens runde dag. Samtidig kan man deltage i konkurrencen om at vinde to billetter til den ellers helt udsolgte koncert med "Die Herren", som finder sted lørdag aften i kirken.

Men inden det smukke kirkerum fyldes af af U2-musik, er der både trylleshow og bugtaler for børn og voksne ved Hans Jørgen Østerby samt en række legeaktiviteter der eksempelvis byder på en masse hopperi, flyvende flødeboller og en ridetur på en tyr.

For de modige er der mulighed for at rappelle ned af kirketårnet, og for de mere rolige er der forskellige former for musikalsk underholdning.

Både musikelever fra Bjerringbro Gymnasium og FDF Bjerringbro Brass Band underholder i løbet af dagen, og der er også mulighed for selv at lufte den indre sangfugl, når der er fællessang med Ken Nørgaard Pedersen, der er præst i Hjermind samt Lee-Hjorthede-Skjern sogne.

Søndag bliver en lidt mere højtidelig dag, der begynder med festgudstjeneste i kirken ved biskop Henrik Stubkjær og kirkens præster efterfulgt af kirkefrokost og festlig samvær i teltet ved kirken. Alle er velkommen, man skal blot tilmelde sig til kirkefrokosten via telefon eller mail.

Tidligere samme dag kan man synge sammen med lokal præst, Ken Pedersen. Arkivfoto
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Bjerringbro Avis

Dueholm: Hvor er forældrene

Bjerringbro Avis

Slut med fredsvalg

Bjerringbro Avis

Isfuglen lukker midlertidigt

Annonce