Annonce
Bjerringbro Avis

Folketings-politikers forlovede åbner køreskole

Carina Bach starter ny køreskole i Ans. Privatfoto
Fredag den 20. marts inviterer kørelærer Carina Bach til åbent hus hos Bach’s Gears Køreskole på Østre Langgade i Ans.
Annonce

Ans: Der har i en årrække ikke været nogen køreskole i Ans, men ved udgangen af marts er der introduktion til et nyt elevhold. Det er kørelærer Carina Bach, der har valgt at flytte sin køreskole med navnet Bach’s Gear Køreskole til Ans, og køreskolen der får adresse på Østre Langgade inviterer i forbindelse med åbningen til åbent hus den 20. marts. Carina Bach er ikke ny i faget og har drevet en køreskole i Roskilde siden 2014 men har nu valgt at tage springet til Ans.

- Jeg har siden december pendlet mellem min nye bopæl i Ans og min køreskole i Roskilde, fortæller Carina Bach, der er nyforlovet med det lokale folketingsmedlem Kristian Pihl Lorentzen.

Han ønsker at blive boende i den landsdel, han har repræsenteret på Christiansborg siden 2005, og det har Carina Bach valgt at respektere, så nu har hun med afsæt i kærligheden valgt at tage det store spring fra Sjælland til Midtjylland.

Carinas Bach har ry for at være en tålmodig og pædagogisk kørelærer.

- Jeg vil beskrive mig selv som en seriøs, tålmodig og pædagogisk kørelærer. Det er en alvorlig sag at tage et kørekort, men der må gerne være godt humør og et smil på læben. Jeg går meget op i, at mine elever skal være klar, inden jeg sender dem til teoriprøve og praktisk køreprøve. Målet er, at de så vidt muligt består første gang, selvom det naturligvis ikke altid går sådan, hvis nervøsitet eller andre forhold spiller ind, forklarer hun.

- Det er naturligvis en omvæltning at flytte fra København til en mindre jysk by. Og måske er der fordomme overfor ”hende københavneren”, men jeg føler mig ikke som en fremmed. Folk hilser på mig. Det er jeg glad for. Jeg føler mig tryg her og skal nok blive integreret i lokalsamfundet. Det afhænger jo meget af, hvordan man selv er som person. Hvis man er aktiv og udadvendt, så går det hurtigt med at falde til.

Carina Bach, køreskolelærer.

Annonce

"Hende københavneren"

Allerede nu har Carina Bach fire elever i gang med at tage kørekort i Ans, og den 30. marts starter et nyt hold. Det glæder hun sig over.

- Jeg er positivt overrasket. Nogle gange må man vove pelsen og springe ud på dybt vand, siger hun og glæder sig over sit nye liv.

Carina Bach er skilt og har to sønner på Sjælland. Den yngste på 16 år bor hos sin far i Nordsjælland, mens den ældste på 21 år er flyttet sammen med sin kæreste og er i fuld gang med sit eget liv. Begge drengene har fuld forståelse for Carinas beslutning om at rykke teltpælene op. For hende selv handler det også om at komme videre. Carina Bach oplever Ans som en aktiv og dejlig by.

- Det er naturligvis en omvæltning at flytte fra København til en mindre jysk by. Og måske er der fordomme overfor ”hende københavneren”, men jeg føler mig ikke som en fremmed. Folk hilser på mig. Det er jeg glad for. Jeg føler mig tryg her og skal nok blive integreret i lokalsamfundet. Det afhænger jo meget af, hvordan man selv er som person. Hvis man er aktiv og udadvendt, så går det hurtigt med at falde til, siger Carina Bach.

Annonce

Fælles barn på vej

Det ligger dog helt fast, at Carina Bach og Kristian Pihl Lorentzen ikke skal have børn sammen. I stedet har de to et fælles projekt på vej - nemlig bogen "Stop trafikal egoisme", som udkommer i maj måned. Bogen sætter fokus på den omsiggribende egoistiske adfærd i trafikken. Folk bliver alt for hidsige og hensynsløse i trafikken, mener Carina Bach.

- Den bog kan man godt kalde vores fælles barn, fastslår hun med et smil

Hun frygter ikke livet med en travl og udadvendt politiker. Udover jobbet som kørelærer har hun mange hobbyer. Således går en del af hendes sparsomme fritid med slægtsforskning, hvor hun efterhånden er kommet tilbage til 1600-tallet.

- Jeg er generelt meget interesseret i historie og elsker at se på gamle bygninger for eksempel herregårde og møller samt dykke ned i deres historie. Jeg kan også godt lide at male, lytte til musik, gå en tur i naturen eller i haven. Så jeg kommer ikke til at kede mig, fastslår Carina Bach.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Billund Ugeavis

bjBarokmusik i kirken

Annonce