Annonce
Bjerringbro Avis

Food by Sejdenfaden flytter fra Pilevej

Annette Sejdenfaden, der driver Food by Sejdenfaden, flytter hele sin virksomhed på Base Business Bjerringbro, hvor hun allerede står for kantinedriften. Foto: Christine Krüger Hansen
Efter knap fem år på Pilevej opsiger Annette Sejdenfaden sit lejemål og siger dermed også farvel til de medfølgende selskabslokaler. Fremover holder hun til på Baldersvej.

Bjerringbro: I snart fem år har Annette Sejdenfaden drevet Food by Sejdenfaden fra lokalerne på Pilevej, hvor der både har været køkken og selskabslokaler.

Men efter moden overvejelse har hun nu taget beslutningen om at opsige sin lejeaftale på Pilevej, og fremover vil hun drive sin virksomhed fra Base Business Bjerringbro på Baldersvej.

Annette Sejdenfaden er ikke en fremmed på Baldersvej, for hun har i to et halvt år drevet kantinen på erhvervscenteret, der også har plads til møder- og konferencecenter, og hun glæder sig til fremover kun at have en base.

Annonce

- Det har været lidt for hårdt at have to lejemål og to køkkener at skulle håndtere. Det har for eksempel betydet, at jeg har skulle køre med dobbeltvarelager og i det hele taget har haft meget køren frem og tilbage, fortæller hun, der også har haft alt for mange arbejdstimer.

Annette Sejedenfaden er ikke alene om at drive virksomheden. Hun har én fuldtidsansat, to deltidsansatte og en række ungarbejdere tilknyttet.

Ni uger uden fri

- Da jeg åbnede op igen sidst på sommeren sidste år efter nedlukning, havde jeg meget travlt, og jeg arbejdede mellem 80 og 100 timer hver uge. Det kunne min krop ikke holde til, fortæller Annette Sejdenfaden, der efterfølgende fik tid til at tænke over sin situation, da landet igen blev lukket ned ved juletid.

- På et tidspunkt i efteråret arbejdede jeg ni uger i streg uden en eneste fridag, og da jeg så pludselig fik tid på grund af nedlukning, satte det altså nogle tanker i gang, fortæller hun.

Annette Sejdenfaden har nemlig også en familie, hun gerne vil være sammen med samtidig med, at hendes krop gjorde oprør mod de lange arbejdsdage. Derfor blev konklusionen, at hun skulle indskrænke virksomheden en anelse.

- Stort set alt fortsætter dog som normalt. De eneste forskel er, at jeg efter nytår ikke mere tilbyder selskabslokaler, fortæller hun, der glæder sig til at slippe af med noget af det knoklearbejde og de mange timer, der lå i at have selskabslokalerne samt et ekstra stort køkken.

Annonce

Fornyet energi

På Base Business får hun rigtig gode vilkår  med eksempelvis færre kvadratmeter, der skal gøres rent, og at hele kantinedelen og kontordelen rengøres af Basebusiness Bjerringbro. Det er en del af lejeaftalen.


På et tidspunkt i efteråret arbejdede jeg ni uger i streg uden en eneste fridag, og da jeg så pludselig fik tid på grund af nedlukning, satte det altså nogle tanker i gang

Annette Sejdenfaden, indehaver af Food by Sejdenfaden


- Jeg laver stadig mad til selskaber, og jeg tilbyder også at komme ud til folk privat eller i festlokaler og servere, men det betyder bare rigtig meget, sådan timemæssigt, at det ikke også er mig, der skal stå og rydde det hele op og gøre rent bagefter, som det har været med selskabslokalet på Pilevej, forklarer hun.

Foruden mad til selskaber og kantinedriften på Base Business Bjerringbro leverer Food by Sejdenfaden også frokost til flere virksomheder fire ud af ugens fem dage, og derudover har hun sin faste fredags-tapas, som fungerer som takeaway, og som består af seks tapas-retter plus ost eller sødt til dessert.

Der er gode forhold på Base Business Bjerringbro. Foto: Christine Krüger Hansen

Lejekontrakten på Pilevej udløber til nytår, men Annette Sejdenfaden er allerede begyndt at flytte så meget af sin produktion over på Base Business som muligt.

- Jeg har selvfølgelig nogle fester her i efteråret, der er booket i selskabslokalerne på Pilevej, og de fastholdes, men jeg kan virkelig mærke, hvor glad og lettet jeg blev, da jeg fik taget beslutningen om at flytte på Baldersvej. Det har allerede givet mig fornyet energi, siger hun, der siden hun startede for knap fem år siden har oplevet stor succes med sin mad, der produceres og sælges under mottoet "Mad med omtanke".

Annonce
Annonce
Bjerringbro Avis

Daglig leder rejser fra Energimuseet for at prøve noget nyt

Annonce
Annonce
Bjerringbro Avis

Så fløj den sidste fugl fra reden

Annonce
Forsiden netop nu
Bjerringbro Avis

Skimmelsvamp truer: Sahl Præstegård skal rives ned

Bjerringbro Avis

Dansk BMX-rytter kører sig i OL-semifinale

Bjerringbro Avis

Leg jer til større badesikkerhed

Bjerringbro Avis

Ny genbrugsplads er klar til at åbne

Bjerringbro Avis

Så kom der altangitter på lejlighederne

Bjerringbro Avis

Næsten halvdelen af regionens borgere er færdigvaccinerede mod corona-virus

Bjerringbro Avis

Bålhytte og shelters på vej: 30 år gamle lærketræer bliver til bålhytte i Æbleskoven

Bjerringbro Avis

De mødte selv hinanden på dansegulvet: Kendt dansekro får nye forpagtere

Bjerringbro Avis

Nye kort: Sådan finder du vej langs Gudenå - hele vejen

Bjerringbro Avis

Hyld én, der hjalp dig godt hjem: Home i Bjerringbro støtter lokal medmenneskelighed med ny pris

Bjerringbro Avis

Strøtanker & Guldkorn: Tid til at tøffe

Bjerringbro Avis

Ta' på vandring i Kompedal og hør om militærnægtere, flygtninge og tyske soldater

Bjerringbro Avis

Tange-par fejrer diamantbryllup

Bjerringbro Avis

Stor interesse for bæredygtigt byggeri: Nye rækkehuse på Hindbærkrattet er alle lejet ud

Bjerringbro Avis

Ny petanquehal skal helst være grøn

Bjerringbro Avis

Overskud på næsten 20.000 kroner: Dagplejeres lokale Stafet for Livet kostede en tånegl

Bjerringbro Avis

Pensionisterne står parat: Oasen klar til genåbning

Bjerringbro Avis

Status på Busbjerg efter sidste forestilling: Ingen buksevand til instruktøren i år

Bjerringbro Avis

Annemette Tange Callesen går i sin mors fodspor på mere end en måde

Bjerringbro Avis

Indbrudstyv fandt en bilnøgle og kørte afsted: Politiet efterlyser hvid Audi

Bjerringbro Avis

Farvel til "Småt brændbart" og "Deponi"

Annonce