Annonce
Bjerringbro Avis

Foredrag: En betjent med mange kampe

Tidligere chefpolitiinspektør Per Larsen.
Annonce

Højbjerg: Blekingegade-sagen er en af de sager, som tidligere chefpolitiinspektør Per Larsen fortæller om, når han onsdag 16. september besøger Højbjerg Sognegård.

Per Larsen er københavner med stort K, og han er glad for at fortsat at arbejde for den by han holder af, selv om han er stoppet ved politiet.

Foruden Blekingegade-sagen stod han i spidsen for efterforskningen af kriminaliteten i forbindelse med rockerkrigen 1996-97. Per Larsen arbejdede i politiet i næsten 40 år, og han har ofte optrådt i medierne som talsmand for politiet. Næste 40 år blev det til i politiet.

Per Larsen er jovial og oprigtig, når han medlevende og med en altid positiv tilgang fortæller vedkommende og humoristisk om sit liv og levned.

I 2008 måtte chefpolitiinspektøren ud i en anderledes og ikke mindre hård kamp, nemlig kampen mod kræft. Han fik konstateret kræft i den ene nyre, og senere fik han så konstateret kræft i binyren. Han er begge gange blevet opereret, inden sygdommen nåede at sprede sig. I 2010 blev Per Larsen valgt til hovedbestyrelsen i Kræftens Bekæmpelse og i 2011 blev han vicepræsident.

Sogneaftnen er arrangeret af menighedsrådene i Vindum-Brandstrup og Højbjerg-Elsborg.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Bjerringbro Avis

Brug dit digitale bibliotek

Bjerringbro Avis

Spritbilist røg i autoværnet

Bjerringbro Avis

Ung mand fik bil konfiskeret

Bjerringbro Avis

Farvel til afdelingsdirektør

Annonce