Annonce
Bjerringbro Avis

Formodet drabsmand risikerer forvaring: 23-årig tiltales for at bide kvinde i ansigtet - og meget mere

En 23-årig mand er udover et drab tiltalt for flere tilfælde af grov vold og trusler. Han risikerer forvaring.
Annonce

Viborg: Viborg Stifts Folkeblad har fået aktindsigt i anklageskriftet imod den 23-årige mand med bopæl i Skive, der siden februar sidste år har siddet fængslet på en sikret institution - mistænkt for med talrige knivstik at slå en 41-årig mand ihjel i hans hjem på Bredgade i Bjerringbro.

Den dræbte var stukket i både hals, hoved og krop.

På drabsnatten har den dengang 21-årige - som har en stærk tilknytning til Viborg - ifølge tiltalen også holdt en kniv op imod en anden persons hals, hvorefter han væltede vedkommende omkuld og slog hovedet ned i gulvet, hvilket "var egnet til at fremkalde alvorlig frygt for dennes liv og helbred".

På Skansebakken i Viborg skulle den unge mand i januar 2016 også have udøvet vold, idet han angiveligt løb ind i en kvinde og væltede hende omkuld, så hun faldt bagover og slog hovedet ned i asfalten. Kvinden pådrog sig en hjernerystelse og brækkede et ribben.

Annonce

Bid

I juni samme år skulle manden i Skive have sparket en person i hovedet og slået en anden flere gange med knyttet hånd - og ligeledes sparket dette offer i hovedet, da han lå på jorden.

Da vedkommende forsøgte at flygte, blev han ifølge tiltalen slået med et bræt.

I november 2016 var det ifølge tiltalen en politimand, den nu drabsmistænkte angreb, han slog betjenten i skridtet. Det var i Bowl 'n' Fun i Skive. 10 minutter forinden havde manden kastet et ølglas på en kvinde og skubbet en person ind i en bardisk.

Godt tre måneder før den fatale nat i Bjerringbro var det i Roslev, at den tiltalte angiveligt slog en kvinde flere gange i hovedet med knyttet hånd, ligesom han ødelagde hendes briller og i øvrigt bed hende i hånden. Her skulle han også have holdt en mand op imod et bur, sparket ham på kroppen og bidt ham hårdt i øret.

Et af de mere bizarre voldstilfælde er fra oktober sidste år, hvor den nu 23-årige på institutionen Kofoedsminde i Rødby, hvor han var anbragt i varetægtssurrogat, menes at have slået en kvinde med knyttet hånd, hvorefter han tog kvælertag og bed hende hårdt i ansigtet.

Der tages forbehold for forvaring, altså lovens strengeste straf. Retssagen begynder den 4. juni - og der forventes at falde dom den 17. juni.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Bjerringbro Avis

Dueholm: Hvor er forældrene

Bjerringbro Avis

Slut med fredsvalg

Bjerringbro Avis

Isfuglen lukker midlertidigt

Annonce