Annonce
Bjerringbro Avis

Forpagter opsiger lejekontrakt: Ingen kan køre den her butik efter mig

Efter at have forpagtet Torvegrillen i hjertet af Bjerringbro siden november 2017, siger Mehdi Khalaf nu farvel til sin biks. Han afleverer nøglerne den 31. marts. Arkivfoto: Christine Krüger Hansen

En for høj husleje og alt for få kunder er grunden til, at Torvegrillens forpagter Mehdi Khalaf nu har opsagt sit lejemål.

Annonce

Bjerringbro: Så gik den ikke længere.

Efter at have givet den alt, hvad han kunne, har Mehdi Khalaf, som er forpagter af Torvegrillen i Bjerringbro, nu valgt at opsige sin lejeaftale. Derfor kommer pølseskuret midt på torvet til at lukke fra den 31. marts, hvis der ikke inden bliver fundet en ny forpagter.

- Jeg havde regnet med, at jeg godt kunne klare det her. Jeg har givet mange tilbud, og jeg har virkelig prøvet, siger han.

Mehdi Khalaf overtog Torvegrillen i slutningen af 2017, og han fortæller, at han og hustruen Thi Le Lan har formået at hæve omsætningen betragteligt. Alligevel har Torvegrillen ikke kunnet give overskud.

- I forhold til dengang vi overtog stedet, er det blevet meget bedre. Næsten dobbelt så godt. Alligevel dækker det ikke de udgifter, der er. Hvis man trækker udgifterne fra omsætningen, så har jeg nul kroner tilbage.

Annonce

Kan ikke køres

På en grå og fugtig onsdag er der ikke meget liv på torvet midt i Bjerringbro. Og det er netop også det, der er det centrale problem. Ifølge Mehdi Khalaf kommer der ganske simpelt alt for få kunder på grillen.

- Prøv at kigge ud - der er jo ikke nogen, der går forbi, siger han og peger ud af det store vinduesparti.

Ifølge den snart forhenværende forpagter skal huslejen sættes drastisk ned, hvis det skal kunne betale sig at drive grillen på torvet.

- Det er helt sikkert, at der ikke er nogen, der kan køre den butik efter mig. For jeg har virkelig prøvet meget, siger Mehdi Khalaf, som bor i Viborg, hvor han også i mange år har drevet pizzeria.

Torvegrillen blev tilbage i 2008 solgt til den nuværende ejer, René Lang, som siden har lejet det ud til forskellige restauratører. Mehdi Khalaf når at have forpagtet stedet i 16 måneder. Hans forgænger nåede to et halvt år.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Bjerringbro Avis

RenStil i Langå

Annonce
Forsiden netop nu
Bjerringbro Avis

Indvielse: "Broen er en gave"

Bjerringbro Avis

Betina og de røde modeletter

Bjerringbro Avis

Stadig plads på tennisbanen

Bjerringbro Avis

Minister besøger Tange Sø

Bjerringbro Avis

Jubilarer på Grundfos

Annonce