Annonce
Bjerringbro Avis

Frirummet byder igen indenfor

Frank Brejndahl Poulsen er dagligt i Café Frirummet. Han håber, at flere vil kigge ind og spise deres aftensmad. Arkivfoto: Morten Pedersen

Bjerringbro: Selv om samfundet åbner mere og mere op, så er der fortsat mennesker, som er forsigtige med at gå ud. Det mærker Café Frirummet i Bjerringbro, som har en del ældre blandt sine kunder.

- Faktisk er der en del mennesker, som tror, at vi har lukket. Men gennem hele perioden med nedlukning af det meste af samfundet har vi haft åben med takeaway mad, og nu har vi igen åbent for spisende gæster, siger Frank Brejndahl Poulsen.

Lige nu kommer der op mod 35 spisende gæster hver dag, og der er langt til de mellem 75 og 150 gæster, som han tidligere har haft indenfor til flæskesteg og andre populære gode danske middagsretter.

Annonce

Nu venter han på, at samfundet åbner helt, og at det også bliver sommer, hvor han håber at få en isbar, og hvor gæsterne kan glæde sig over en salatbar. Men bare rolig, der er ikke tale om ta' selv salat, det bliver tale om en betjent salatbar, hvor personalet øser op til kunden.

- Jo selv om der er stille nu, så er vi da fortrøstningsfulde, selv om det går langsomt fremad, lyder det fra Frank Brejndahl Poulsen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Bjerringbro Avis

LOF-afdelinger fusionerer

Annonce
Forsiden netop nu
Bjerringbro Avis

Vellykket veterantræf i Ans

Bjerringbro Avis

Sankthans med coronapas

Bjerringbro Avis

Danmarks første havvindmølle fylder 30 år: Håb om at havvindmølle kan blive til kunstværk på Energimuseet i Tange

Bjerringbro Avis

Guitarkoncert i kirken

Annonce