Annonce
Bjerringbro Avis

Fysisk march på Hærvejen erstattes af virtuel

Den traditionsrige Hærvejsmarchen, hvor mange klæder sig festligt ud, har i år måttet aflyses på grund af corona-krisen. Til gengæld gennemføres en såkaldt virtuel hærvejsmarch. Arkivfoto: Preben Madsen
Annonce

Viborg: "Kom med til virtuel hærvejsmarch 2020", lyder opfordringen fra arrangørerne af den traditionsrige hærvejsmarch, som i år er aflyst på den sædvanlige måde. Grundet corona-krisen naturligvis.

Den virtuelle march foregår ved, at deltagerne går sammen hver for sig via en virtuel platform.

Man kan selv vælge, om man vil gå den sidste weekend i juni, hvor Hærvejsmarchen skulle have været afviklet, eller sætte sig et mål for hele resten af 2020.

På den virtuelle hærvejsmarch, der altså først slutter den 31. december, er der syv forskellige ruter at vælge imellem. Den korteste er 71 kilometer og den længste 446 kilometer. Virtuelt går man på selve Hærvejen, men i praksis kan man gå, hvor man vil. Man indtaster blot de tilbagelagte kilometer, hver gang man har gået sig en tur på den valgte rute.

Gennemfører man, får man, som det altid er praksis for Hærvejsmarchen, en medalje. Det koster 100 kroner at være med. Man melder sig til på hjemmesiden Haervejsmarchen.dk.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Bjerringbro Avis

Dueholm: Hvor er forældrene

Bjerringbro Avis

Slut med fredsvalg

Annonce