Annonce
Bjerringbro Avis

Gør din bolig klar til salg

Hvis man sætter sit hus til salg, så er det ifølge kommunikationschef i Nybolig, Thomas Hovgaard en god idé at se på sit hus med nye øjne. Arkivfoto: Nybolig
Annonce

Når danskerne sætter boligen til salg, har de ofte allerede den næste bolig i sigte. Derfor er det ikke altid, at boligen, man fraflytter, bliver skænket mange tanker. Men man kan give den gamle bolig værdi ved at følge et par nemme råd.

Hvis man har haft sin bolig til salg i en rum tid, men alligevel oplever, at interesserede købere ikke står i kø, så bør man sørge for, at gøre huset så indbydende som muligt.

Ifølge kommunikationschef i Nybolig, Thomas Hovgaard kan man uden, at det koster noget, gøre en del ting for at ændre på førstehåndsindtrykket.

- Hvis du vil optimere dit hus til salg, skal du prøve at forestille dig, hvordan dit hus ser ud, hvis man ser det med friske øjne. Stil dig selv spørgsmål som hvilken følelse får man i kroppen, når man træder ind af døren? Virker rummene lyse og indbydende, og får indretningen rummene til at virke trange eller rummelige?, lyder det fra Thomas Hovgaard i en pressemeddelelse fra Nybolig.

Det kan være en svær opgave selv at gå til. Derfor kan det være en fordel at have en ven eller bekendt af familien med på råd, som kan komme med den rette kritik.

Annonce

Plads til at drømme

Når man selv bor i huset, handler det om at indrette det så personligt som muligt. Men ved et salg handler det om at holde løsningerne så brede og neutrale som muligt.

- Har man ladet børnene bestemme farven på deres værelser, kan det være en idé at give væggene en neutral lys farve, som virker indbydende for alle. Lyse farver giver samtidig en større rumfornemmelse. Færre møbler end normalt kan også understøtte opfattelsen af god plads, siger Thomas Hovgaard.

- Sørg desuden for, at huset fremstår velholdt. Velholdte vinduer, døre og træværk giver køberen en fornemmelse af, at man har passet godt på huset. Mange mindre skader kan afskrække købere, der ikke har tid eller råd til starte ud med en masse småprojekter, tilføjer han.

I mange tilfælde kan det godt betale sig at ændre lidt på indretningen.

- Det behøver ikke at være dyrt at rive et par vægge ned, så der bliver skabt nye rum, der giver andre indretningsmuligheder. Flotte tilbygninger kan løfte ældre huse til nye højder og kan derfor være en fin investering, siger Thomas Hovgaard.

Annonce
Annonce
Bjerringbro Avis

Frirumsdebat i Gudenåhuset

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Bjerringbro Avis

Foredrag i Thorsø

Bjerringbro Avis

25 år på Grundfos

Billund Ugeavis

Familiekoncert i Gudenåhuset

Billund Ugeavis

bjBarokmusik i kirken

Annonce