Annonce
Bjerringbro Avis

Gammeldags julefrokost for seniorer

God mad og god musik. Mon ikke det er opskriften på en god julefrokost. Arkivfoto
Igen i år inviterer Ans Idræts & Kulturcenter på julefrokost for pensionisterne.
Annonce

Ans: En af årets store begivenheder i Ans Idræts og Kultur Center er den årlige julefrokost for pensionister og andet godtfolk.

Frokosten finder i år sted søndag den 17. november mellem klokken 12 og 17, og i år står det lokal band Treo for den gode dansemusik. Maden består i år af en traditionsrig julebuffet, der byder på både sild, fiskefilet, flæskesteg, sylte og hønseslat, og til dessert er der naturligvis risalamande, kaffe og julegodter.

Sidste frist for at tilmelde sig det hyggelige arrangement er den 15. november, og centerleder hos AIKC, Axel Olsen gør opmærksom på, at kommer man fra Bjerringbro, er der mulighed for at tage en bus til og fra Ans.

- Busturen frem og tilbage koster 60 kroner, og man kan stige på hos SuperBrugsen i Bjerringbro, fortæller han.

Første gang, der blev holdt gammeldags julefrokost i Ans, er nu 11 år siden, og i de første år var det Anne-Mette Lorentzen, der stod bag arrangementet.

- Vores julefrokost er ikke så stor som dengang, men vi har også skåret noget ned på budgettet, og er tilfredse, hvis der kommer 200 gæster, fortæller Axel Olsen, der foruden julefrokosten også entrerer med et par andre seniorvenlige arrangementer i løbet af året.

- En gang om måneden inviterer vi til "Dans i Ans" i samarbejde med Ældresagen i Kjellerup, og i februar er det efterhånden blevet en tradition, at vi holder Dansk Slagerparade. Det er to gode arrangementer, der mere eller mindre tiltaler den samme målgruppe, og derfor ser vi også mange gengangere ved arrangementerne, siger Axel Olsen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Bjerringbro Avis

Dueholm: Hvor er forældrene

Annonce
Forsiden netop nu
Bjerringbro Avis

Slut med fredsvalg

Annonce