Annonce
Bjerringbro Avis

Garage er omdannet til legetøjsforretning

Det er svært ikke at se skiltet på Skibelundvej, der henviser til Bjerringbros nye legetøjsforretning. Foto: Christine Krüger Hansen
Bjarne og Daisy Berg Sørensen plejer at rejse rundt og sælge legetøj på markeder. Det har corona sat en stopper for. Derfor har de åbnet en legetøjsbutik på Skibelundvej.
Annonce

Bjerringbro: Egentlig var det meningen, at Bjarne Berg Sørensens nybyggede garage skulle være et sted, hvor han kunne sparke lidt dæk, have et lille kontor, samt et sted at fortrække til, når han havde brug for lidt ro - en såkaldt mandehybel.

Men sådan er det ikke kommet til at gå for i stedet er garagen, der står i forbindelse med huset på Skibelundvej 46, nu omdannet til en legetøjsforretning, der bærer navnet Nirashule.

- Jeg har altid ønsket mig en garage, hvor man kunne sidde for sig selv og hygge, men så kom corona, og Mette Fredriksen tonede frem på skærmen og bebudede, at der ikke blev nogen kræmmermarkeder i år, fortæller Bjarne Berg Sørensen og klør sig i nakken.

Gode råd var dyre, for Bjarne og hans kone Daisy er begge født med kræmmerblod i årene og tanken om ikke at komme ud at handle var nærmest ikke til at bære for dem.

- Jeg har faktisk forsøgt at stoppe med at komme på markederne nogle år, men det er umuligt. Ligesom spillefugle, narkomaner og alkoholikere er afhængige af deres "stof", er jeg afhængig af at komme på markederne, fortæller Bjarne Berg Sørensen med et smil.

Derfor tog parret en beslutning om at indrettet garagen som en legetøjsbutik, og det er nu en måned siden, at Nirashule åbnede. Nirra er også navnet på parrets yngste datter, som man kan høre suse rundt ude i haven med en bold.

- Jeg har det med markederne, som køerne har det med at komme på græs, og derfor har jeg også malet gulvet i den nye legetøjsbutik grøn, siger Bjarne Berg Sørensen og viser indenfor i forretningen, hvor hylderne bugner af legesager til børn i alle aldre og af begge køn.

Det er ægteparret Bjarne og Daisy Berg Sørensen, der driver legetøjsforretningen. Foto: Christine Krüger Hansen
Annonce

Se efter bilen

Reolerne og inventaret har parret købt på auktion, da Meny lukkede - og det er da også fordi at Legekæden, der lå i Meny, nu er væk, at Bjarne og Daisy Berg Sørensen åbner en legetøjsbutik.

- Hvor skal de små drenge og piger nu købe deres 10 kroners gaver til fødselsdagen, hvis ikke vi gør noget, tænkte vi, siger Bjarne Berg Sørensen og peger på alle de små dimsedutter på hylderne med prisen 10 kroner på.

Men der er også meget andet end 10-kroners ting - og udvalget stiger hele tiden.

- Lige nu arbejder vi på at få kontakt til flere grossister. Vi har lige lavet en aftale med Hama og jeg har også bestilt en sending af særlige tusser, der kan male på sten, fortæller Bjarne Berg Sørensen.

Selvom butikken primært er fyldt med legetøj, og målrettet børn, er der også en masse hobbyartikler samt sjove og hyggelige retroskilte med tekst på.

- Jeg satser også på at få en masse julelys og julepynt hjem, når vi kommer tættere på den tid, siger Bjarne Berg Sørensen.

Åbningstiderne hedder torsdag, fredag og lørdag, men i følge Daisy og Bjarne Berg Sørensen, så er man altid velkommen til at banke på, hvis den grønne Caravelle står i indkørslen.

Bjarne Berg Sørensen er født ud af en kræmmerfamilie og har det rigtig svært ved, at han i år med stor sandsynlighed ikke kommer på marked for at sælge. Foto: Christine Krüger Hansen
Legetøjsforretningen, der hedder Nirashule, er indrettet i ægteparrets garage. Foto: Christine Krüger Hansen
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Bjerringbro Avis

Dueholm: Hvor er forældrene

Bjerringbro Avis

Slut med fredsvalg

Annonce