Annonce
Bjerringbro Avis

Gavekorts-kampagne er en kæmpe succes

Bjerringbro Detail startede i år udsalget inden nytår, og byder samtidig alle kunder på kransekage og champagne. Foto: Morten Stricker.
På kort tid har lokale borgere købt gavekort til Bjerringbro Detail for 260.000 kroner.

Bjerringbro: Siden kampagnen med de ekstra værdifulde gavekort blev søsat for et par uger siden, har der været stor aktivitet i SuperBrugsen Bjerringbro.

Det er SuperBrugsen, som sælger gavekortet, der kan bruges i alle forretninger, der er medlem af Bjerringbro Detail. Uddeler John Ørbæk Sørensen beretter om stor interesse for at købe gavekortene, som har en værdi af 500 kroner, men kun koster 400 kroner.

- Det er gået forrygende med salget, fortæller han og formand for Bjerringbro Detail Kirsten Elsborg.

Kampagnen med gavekortene går i sin enkelthed ud på, at Bjerringbro Detail selv har sponsoreret hvert gavekort med 100 kroner, som dermed koster mindre end de er værd, dette for at få endnu flere til at handle lokalt.


Vi har allerede solgt 650 gavekort - så man må sige, at interessen er stor

Kirsten Elsborg, formand Bjerringbro Detail


Oprindeligt var der fundet 50.000 kroner i en pulje, som skulle have været anvendt til diverse aktiviteter i byen henover forår og sommer. Disse blev dog aflyst på grund af corona, og derfor valgte foreningen i stedet for at skyde pengene ind i gavekortskampagnen.

1000 gavekort

Succesen var dog så stor, at man hos Bjerringbro Detail og Bjerringbro Byforum fandt yderligere 50.000 kroner, som man købte gavekort for. Derfor er der faktisk 1000 gavekort på tilbud.

- Vi har allerede solgt 650 gavekort - så man må sige, at interessen er stor, siger Kirsten Elsborg, der nu er spændt på, hvornår folk vælger at indløse gavekortet.

- Det er jo ikke til at vide, om de giver dem som gave nu - bruger dem selv - eller bruger dem som julegave, men uanset hvad, så er det mega positivt, at vi får så mange penge ud at arbejde i den lokale handel, siger Kirsten Elsborg og fortsætter:

- Man skal jo huske på, at selvom vi har givet 100.000 kroner af detailhandlens penge, som også er borgernes penge, så har borgerne selv dykket ned i deres lommer og indtil videre fundet 260.000 kroner, som de aktivt vælger at bruge i lokale forretninger.

De sidste 50.000 kroner kommer fra gamle gavekort der aldrig er blevet indløst.

- Når et gavekort er blevet tre år gammelt og ikke indløst, kan Bjerringbro Detail frit råde over beløbet. Ved at lægge pengene som sponsorater i nye gavekort kommer borgernes penge blot endnu engang ud at arbejde i det lokale handelsliv, forklarer bychef Lars Christiansen, der ligesom Kirsten Elsborg glæder sig over, at der er så stor en opbakning til at handle lokalt.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Bjerringbro Avis

Erik Holmris Hansen er død

Bjerringbro Avis

25 år med bilsalg

Bjerringbro Avis

Ældre ægtepar vågnede ved at flammer larmede: De reddede sig selv ud, men brandfolkene måtte ind i røgen efter hunden

Annonce