Annonce
Bjerringbro Avis

God afslutning i Ulstrup: Badminton-drenge vandt bronze

Bronzevinderne er - fra venstre Emil Brun Sørensen, Milo Horn Geertsen, Jonas Kjærgaard og Tobias Kjærbo Dylmer. Privatfoto

Ulstrup: Trods en sæson, hvor corona'en prægede meget af foreningslivet, gik det rigtig godt, da Ulstrup IF Badmintons U17/19 drenge deltog i Danmarks-mesterskaberne for hold søndag 24. maj.

Holdkampe består af fire singlekampe og to double kampe. Kampene blev spillet i Ry Hallerne, og første kamp mod Grindsted/Tarm endte med sejr til Ulstrup 4-3 efter golden sæt 21-15. Anden kamp vandt Jernløse 4-3 efter et meget tæt golden sæt 21-23.

- Det betød, at Ulstrup sluttede som nummer to i puljen og skulle spille om bronze mod Vissenbjerg, som Ulstrup vandt 5-1. Det viste sig siden, at netop Grindsted/Tarm, som Ulstrup-drengene slog i indledende pulje, løb af med sejren og blev vinder af DM, fortæller Bo Jensen fra Ulstrup IF Badminton i en pressemeddelelse.

Annonce

Badmintonsæsonen 2020/2021 var hårdt ramt af corona-restriktioner, og derfor nåede  ungdomsholdturneringen kun at spille to runder, og det endte det med, at holdturneringen blev helt aflyst.

Da de unge spillere igen måtte komme i hallen, blev det besluttet at lave et uofficielt Danmarksmesterskab for hold.

- I Ulstrup IF Badminton havde de unge spillere og deres trænere haft gang i udendørs træning længe før de måtte komme i hallen. Så vi tilmelde  U17/19 Mix og U17/19 4 piger til DM for hold, men desværre kom pigeholdet ikke til at spille, fordi der var for få tilmeldte hold, men drengene kom i kamp og kom altså hjem med bronze, fortæller Bo Jensen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Bjerringbro Avis

LOF-afdelinger fusionerer

Annonce
Forsiden netop nu
Bjerringbro Avis

Vellykket veterantræf i Ans

Bjerringbro Avis

Sankthans med coronapas

Bjerringbro Avis

Danmarks første havvindmølle fylder 30 år: Håb om at havvindmølle kan blive til kunstværk på Energimuseet i Tange

Bjerringbro Avis

Guitarkoncert i kirken

Annonce