Annonce
Bjerringbro Avis

God opbakning til Stafet for Livet

Dette års Stafet for Livet i Bjerringbro blev noget anderledes end tidligere - som her ved starten i 2019. Arkivfoto: Morten Dueholm
Styregruppen kan sende 27.129 kroner til Kræftens Bekæmpelse
Annonce

Bjerringbro:  Styregruppen for Stafet for Livet Bjerringbro kan sende 27.129 kroner til Kræftens Bekæmpelse. Det er resultatet af dette års Stafet for Livet, som blev en meget anderledes oplevelse end tidligere stafetter, som normalt varer 24 timer.

- I år måtte vi tænke kreativt og gøre noget anderledes på grund af Covid-19. Derfor holdt vi med stor opbakning fra byens butikker 20. juni en livestreamet lysceremoni på vores Facebookside ”Stafet for Livet Bjerringbro”, fortæller næstformand for Stafet for Livet Bjerringbro Nikolaj Salling Rasmussen i en pressemeddelelse.

- I styregruppen er vi meget taknemmelige for alle dem, som har støttet op om vores anderledes lysceremoni. I alt er der blevet solgt 72 lysposer og givet donationer i byens butikker, hvilket har indsamlet 4.606 kroner, det jo fantastisk, tilføjer han og takker for butikkernes gå på mod og hjælp.


I styregruppen er vi meget taknemmelige for alle dem, som har støttet op om vores anderledes lysceremoni.

Nikolaj Salling Rasmussen, næstformand for Stafet for Livet Bjerringbro


- Desuden har vi fået mange flotte donationer fra både private og erhvervsfolk, blandt andet Grundfos har støttet os med en rigtig flot donation. Det resulterer i, at vi foreløbig kan sende 27.129 kr. til Kræftens Bekæmpelse. Det er vi meget stolte af på trods af omstændighederne, siger Nikolaj Salling Rasmussen.

Lysceremonien blev indledt af sognepræst Gitte Korsholm Wamberg, som holdt en nærværende tale, og den lokale duo Toner af Guld med Helle og Dynes Skovkjær leverede smuk musik.  Lysceremonien kan stadig ses på facebooksiden Stafet for Livet Bjerringbro, og man kan stadig nå at donere et beløb til Kræftens Bekæmpelse via Stafet for Livet Bjerringbro, så er der stadig mulighed for dette via  www.stafetforlivet.dk/Bjerringbro.

- Vi takker for det stærke sammenhold, som vi har mødt i lokalområdet og glæder os mere end nogensinde til næste års stafet 19. og 20. juni 2021, lyder det fra næstformanden.

Stafetten i Bjerringbro startede i 2012, i 2019 var overskuddet på 196.244 kroner, som var det laveste nogensinde, formentlig fordi planlægningen startede sent, da der helt frem til foråret manglede en formand og en række medlemmer i styregruppen.

Annonce
Annonce
Bjerringbro Avis

Indvielse: "Broen er en gave"

Annonce
Annonce
Bjerringbro Avis

RenStil i Langå

Annonce
Forsiden netop nu
Bjerringbro Avis

Betina og de røde modeletter

Bjerringbro Avis

Stadig plads på tennisbanen

Bjerringbro Avis

Minister besøger Tange Sø

Bjerringbro Avis

Jubilarer på Grundfos

Bjerringbro Avis

Bedsteræs med børnebørnene

Annonce