Annonce
Bjerringbro Avis

Gourmetmiddag og litteratur på Ormstrup Gods

Der er ægte kaviar på menuen ved arrangementet på Ormstrup den 6. juni.
Alle sanserne kommer i spil, når biblioteket i forbindelse med kulturfestivalen inviterer til "Babettes Gæstebud" på Ormstrup Gods den 6. juni.
Annonce

Sahl: Torsdag den 6. juni klokken 17.30 inviterer Viborg Bibliotekerne til en aften, hvor alle sanser kommer i spil på Ormstrup Gods i Sahl ved Bjerringbro.

Ejerne af Ormstrup Gods, Minna og Niels Due Jensen, åbner jagtstuen for en aften i selskab med Karen Blixens lille roman ”Babettes Gæstebud”. Arrangementet er en del af programmet for Bjerringbro Kulturfestival i perioden fra 29. maj til 9. juni.

Aftenen starter med en guidet gåtur i godsets smukke park og efterfølgende serverer Randi Falk fra Café Gudenåhuset, Bjerringbro, den eksklusive middag, som Babette fremtryller i Gabriel Axels film fra 1987.

Middagen består af en fem-retters menu, hvor der blandt andet serveres ægte russisk kaviar på blinis og vagtler med fois gras og trøfler. Menuen ledsages af en udsøgt vinmenu.

Forretten består i bogen af skildpaddesuppe, men denne dag må gæsterne "nøjes" med en delikat kalvesuppe, da det ikke længere er lovligt at fremstille og servere skildpaddesuppe.

I løbet af aftenen vil skuespiller Chili Turéll læse højt fra ”Babettes Gæstebud”, en fortælling om den franske flygtning og gourmetkok Babette, der er strandet i et afsides norsk sogn.

Chili Turéll er uddannet på Århus Teaters skuespillerskole og har været tilknyttet Det Kongelige Teater, Århus Teater og Jomfru Ane Teatret. Chili Turéll er en flittigt benyttet indlæser af lydbøger, hvor hendes dejlige stemme og medlevende oplæsning er meget karakteristisk.

Det er personalet på Bjerringbro Bibliotek, der denne aften står for serveringen ved det eksklusive arrangementet, hvor der er plads til 60 spisende.

Prisen for aftenen er 895 kroner. Arrangementet har modtaget sponsorater fra Meny og Superbrugsen i Bjerringbro samt Mammen Ost.

Billetter kan købes på viborgbib.dk eller nærmeste bibliotek i Viborg Kommune. Sidste frist for køb af billetter er den 31. maj.

Middagen krydres af besøg og oplæsning af den kendte skuespiller Chili Turéll. Pressefoto
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Bjerringbro Avis

Dueholm: Hvor er forældrene

Bjerringbro Avis

Slut med fredsvalg

Bjerringbro Avis

Isfuglen lukker midlertidigt

Annonce