Annonce
Bjerringbro Avis

Gratis golf til seniorer

Tange Sø Golf klub har indgået en aftale med Ældre Sagen. Pressefoto
Tange Sø Golfklub tilbyder alle seniorer at komme til golf helt gratis med undervisning og lån af udstyr

Bjerringbro/Tange: Rygterne siger, at det er dyrt at spille golf, men det er forkert. Faktisk er det helt gratis den første periode i Tange Sø Golfklub, blot man er senior.

Samarbejdet mellem Tange Sø Golfklub og lokale seniorer udspringer af et samarbejde mellem Ældre Sagen og Dansk Golf Union. Tange Sø Golfklub har valgt at give alle seniorer mulighed for at prøve golfspillet og få hjælp til at komme i gang med garanti for hyggeligt fællesskab. Tange Sø Golfklub tilbyder, at alle seniorer kan spille golf hver torsdag formiddag med efterfølgende hyggeligt samvær med introduktion og opstart torsdag den 6. maj.

Der er ingen aldersgrænse, men tilbuddet er i dagtimerne. Dagsprogrammet består af undervisning og efterfølgende spil på Par-3 banen under instruktion og ledelse af nogle af klubbens øvede medlemmer som frivillige hjælpere, og efter golfen er der hyggeligt samvær. Klubben stiller golfudstyr og bolde gratis til rådighed. Efter fire uger tilbydes alle deltagerne at kunne fortsætte resten af året med adgang til alle faciliteterne alle ugens dage mod et gebyr på 500 kroner

Annonce

God sport til ældre borgere

Golf er en ideel sport for ældre borgere, da den kombinerer motion med naturoplevelser, frisk luft og hyggeligt samvær, ligesom den har konkurrenceelementet i sig for dem, der har lyst til det.

Og så kan golf i disse corona-tider udøves med stor sikkerhed, idet man aldrig er mere end fire personer på hvert hold, som hele tiden holder afstand. Samtidig kan golf spilles på tværs af generationer, køn og niveau på grund af sit unikke point-system. Der er tale om en sport der befordrer et godt helbred, som sikrer, at ældre borgere holder sig i gang, og de oplever en højere livskvalitet med nedsat risiko for livsstilssygdomme med et længere liv til følge.

Tange Sø Golfklub har en aktiv seniorgruppe, hvor nogle spiller golf hele året, og 60 – 80 seniorer, ud over de individuelle spilledage, mødes hver mandag formiddag til en lille uformel turnering.

Annonce
Annonce
Bjerringbro Avis

LOF-afdelinger fusionerer

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Bjerringbro Avis

Vellykket veterantræf i Ans

Bjerringbro Avis

Sankthans med coronapas

Bjerringbro Avis

Danmarks første havvindmølle fylder 30 år: Håb om at havvindmølle kan blive til kunstværk på Energimuseet i Tange

Bjerringbro Avis

Guitarkoncert i kirken

Annonce