Annonce
Bjerringbro Avis

Gratis koncert for børnefamilier

Danmarkshistorien bliver sunget og fortalt for de 0-6-årige, når musiker og sangskriver Mikkel Nordin Frost gæster Kulturhuset Langå. Hør blandt andet om bronzealderpigen Rose, oldtidens dyr og sagnhelten Niels Ebbesen. Koncerten er arrangeret af Museum Østjylland og Randers Bibliotek og støttet af ELRO Fonden. Fotokilde: Museum Østjylland
Annonce

Langå: Lørdag 14. november klokken 11.00-11.30 er der gratis koncert for alle børnefamilier i Kulturhuset Langå. Museum Østjylland og Randers Bibliotek står bag arrangementet, der tager udgangspunkt i sangbogen Der var engang en å, som formidler danmarkshistorie for de 0-6-årige med udgangspunkt i Gudenåen.

- Alle børn, der bor i og omkring Randers, kender allerede Gudenåen, som de dagligt krydser i bil, i bus, på gåben eller cykel. Rigtig mange børn er også vant til at færdes langs åen med familien eller institutionen. Men Gudenåen og området langs med den rummer faktisk mange ukendte historier, som er spændende og sjove for børnene. Historier, som kan fortælle om områdets flere tusind år lange historie, fortæller museumsinspektør Jesper Nørskov Pedersen.

Udover at kunne gå fra koncerten med gode historier og sange på hjernen, får alle børn også et gratis eksemplar af sangbogen med hjem.

Koncerten bliver naturligvis afholdt med god afstand og med adgang til håndsprit. Der er gratis adgang, men tilmelding er nødvendig.

Koncerten er en del af projektet Museet tæt på dig, der er støttet af ELRO Fonden.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Bjerringbro Avis

En gave at være tandlæge

Annonce
Forsiden netop nu
Bjerringbro Avis

Ladcykel til bypedeller

Bjerringbro Avis

Brug dit digitale bibliotek

Bjerringbro Avis

Spritbilist røg i autoværnet

Bjerringbro Avis

Ung mand fik bil konfiskeret

Bjerringbro Avis

Farvel til afdelingsdirektør

Annonce