Annonce
Bjerringbro Avis

Grundfos deles op i fire divisioner

Poul Due Jensen har i godt et år været koncernchef for Grundfos. I november fyldte han 50 år. Arkivfoto:  Foto: Johnny Pedersen
Grundfos arbejder løbende på at blive mere innovativ og fokuseret på sine kunder.

Bjerringbro: Grundfos arbejder løbende på at blive mere innovativ og fokuseret på sine kunder. Derfor organiserer pumpekoncernen sig nu i fire selvstændige divisioner, så den kan leve op til sit fulde potentiale og dermed blive hurtigere til at udvikle, nemmere at handle med og også  blive en bedre arbejdsplads, hvor medarbejderne kan lære og udvikle sig.

Fra 1. januar 2022 bliver virksomhedens fire kundesegmenter, Commercial Building Services (CBS), Domestic Building Services (DBS), Industry (IND) og Water Utility (WU), omdannet til divisioner med fuld ’end-to-end accountability’.

Nye chefer

Det betyder, at hver division får det fulde ansvar for sin værdikæde fra innovation til levering af de endelige produkter, løsninger og eftersalgsservice til kunderne.

Som en del af den nye organisationsstruktur får Grundfos ny koncernledelse fra 1. januar 2022. Poul Due Jensen er administrerende direktør og koncernchef, de fire divisionschefer er Bent Jensen for CBS, Morten Bach Jensen for DBS, Stéphane Simonetta for Industry og Poul Due Jensen som midlertidig divisionschef for WU.

Ud over de fire divisionschefer bliver koncernledelsen også udvidet med Ulrik Gernow, som skifter fra at være kommerciel direktør til at være driftsdirektør, finansdirektør er Mikael Geday, og koncerndirektør for HR er Lone Tvis, som dog fratræder i slutningen af februar 2022.

- Jeg er virkelig glad for vores nye koncernledelse. Jeg er overbevist om, at vi vil stå i en endnu bedre position til at udnytte de forretningsmuligheder, der ligger til os i fremtiden og sikre, at Grundfos bliver en endnu mere kundecentreret og innovativ virksomhed, som finder nytænkende løsninger på verdens vand- og klimaudfordringer, siger Poul Due Jensen i en pressemeddelelse.

- Vi indfører disse ændringer til gavn for vores kunder. Det gør vi, for at vi fortsat kan være den mest innovative aktør i branchen og en virksomhed, der virkelig lever op til sit formål. Og det vigtigste er, at vi gør det sammen. Vi er ONE company, ONE Grundfos (ét firma, ét Grundfos, red.)  forenet af vores formål og vores værdier, tilføjer Poul Due Jensen.

Vi indfører disse ændringer til gavn for vores kunder. Det gør vi, for at vi fortsat kan være den mest innovative aktør i branchen og en virksomhed, der virkelig lever op til sit formål.

Poul Due Jensen, koncernchef.
Annonce
Bjerringbro Avis

Bilist glemte at bremse: 46-årig kvinde kørt på skadestuen med ondt i nakken

Annonce
Bjerringbro Avis

Hun har vundet adskillige priser: Nu kommer kendt forfatter til Viborg og fortæller om sin roman, der foregår lige her på egnen

Annonce
Bjerringbro Avis

Bjerringbro Bibliotek får læsehund til børn med læseudfordringer

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Bjerringbro Avis

Formand: Nye varmepriser meldes ud sidst på ugen

Bjerringbro Avis

Hurtig aktion efter tumult og fyring: Varmeværk har fundet sin nye direktør - og det er en gammel kending

Bjerringbro Avis

Kunstværk til knap en million kroner: Snart kommer der strøm på lyskunsten Strøm

Bjerringbro Avis

Kviktest-center flytter i tom Aldi-butik

Bjerringbro Avis

Nybolig-mægler opruster i Randers og Bjerringbro

Bjerringbro Avis

Et dyt, en fuck-finger, en løftet kobling - og en kollision: 75-årig dømt for 'bagatel-agtig' påkørsel af Rasmus Paludan

Bjerringbro Avis

Fortsat succes hos Rydbergs MC i Aidt

Bjerringbro Avis

Ny udvalgsformand: Vi skal arbejde med, når fremtidens skole skal formes

Annonce