Annonce
Bjerringbro Avis

Grundfos: Et stort og vigtigt skridt

For Grundfos blev et vigtigt skridt taget onsdag aften, da der blev lettet på rejserestriktionerne. Arkivfoto: Morten Dueholm.
Grundfos er yderst tilfreds med, at visse rejser ud i den store verden nu bliver nemmere, men der er stadig store begrænsninger, som hæmmer forretningen.
Annonce

Bjerringbro: Et vigtigt skridt og en stor håndsrækning til de danske virksomheder, der lever af at sælge varer i den store verden.

Det er konklusionen hos Grundfos i Bjerringbro, efter at partierne i Folketinget onsdag 20. maj blev enige om, at erhvervsrejser til og fra Danmark tillades under en række retningslinjer.

- Det er vi rigtig glade for. Det er meget vigtigt for os, at vi kan besøge vores kunder og servicere de produkter, vi har solgt. Vi har klaret meget online med virtuelle møder, men man kan jo altså kun sætte nye pumper op, hvis man er fysisk til stede, siger kommunikationsdirektør i Grundfos Peter Trillingsgaard.

Han understreger dog, at der stadig er mange begrænsninger, som påvirker Grundfos i større eller mindre grad.

- Det ser jo ud til, at vi tidligst kan vise vores produkter frem på messer i 2021. Det er klart, at det påvirker vores muligheder for at sælge. Hvor meget ved vi ikke, siger han.

Produktionen har i store træk kørt uændret på fabrikken i Bjerringbro, og i skrivende stund er cirka halvdelen af de mennesker, som arbejder på forskellige kontorer vendt tilbage til arbejdspladsen.

- Vi ser naturligvis frem til, at der åbnes mere, men de skridt, der blev taget onsdag aften, var vigtige, siger Peter Trillingsgaard.

Virksomheden venter på, at situationen i store dele af Europa og USA bliver bedre, og dermed også mere åbne. Det er vigtige markeder for Grundfos.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Bjerringbro Avis

Dueholm: Hvor er forældrene

Bjerringbro Avis

Slut med fredsvalg

Bjerringbro Avis

Isfuglen lukker midlertidigt

Annonce